|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:08 pm
Setsuna Dragonclaw noobem (6 postow tutaj jak to zero na czarnej liscie napisal...) nie potrafiacym sie zachowac i tyle a dlaczego wlasciwie noob, n00b itd. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP uruchomic ad aware w trybie awaryjnym...... albo/i recznie usunac to z autostartu w msconfig 3nodding ja z ad i malwarem walcze tez recznie...... wytrapiam i niszcze bo te programy do usuwania nie zawsze dzialaja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:09 pm
opcy Vykk wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP uruchomic ad aware w trybie awaryjnym...... albo/i recznie usunac to z autostartu w msconfig 3nodding mam spybota i ni diabla nie wykrywa tego gowna tylko jakies spyje i jakiegos ada raz an jakis czas a tych procesow nie moge ruszyc... w awaryjnym probowalem troszke lae tez gowno dalo...jak padnie mi net to pewnie dzisiaj mnie juz nie zobaczycie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Setsuna Dragonclaw noobem (6 postow tutaj jak to zero na czarnej liscie napisal...) nie potrafiacym sie zachowac i tyle a dlaczego wlasciwie noob, n00b itd. ? newbie -> newb -> noob -> n00b 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy M-Teen ponawiam pytanie: co sie dzieje? kim jest yui? nikimeeeeeeee... sweatdrop a ktos inny sie wypowie na ten temat? eMka chciaĆaby wiedziec co sie staĆo.... sweatdrop xp ja z nia nie spalem nie wiem kim jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:11 pm
Vykk opcy Vykk wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP uruchomic ad aware w trybie awaryjnym...... albo/i recznie usunac to z autostartu w msconfig 3nodding mam spybota i ni diabla nie wykrywa tego gowna tylko jakies spyje i jakiegos ada raz an jakis czas a tych procesow nie moge ruszyc... w awaryjnym probowalem troszke lae tez gowno dalo...jak padnie mi net to pewnie dzisiaj mnie juz nie zobaczycie... to: - znajdz lokacje tych plikow - uruchom msconfig i wyrznij je z autostartu - w trybie awaryjnym recznie je usun....(najlepiej Totalcomander bo one sie lubia kryc przed explorerem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Vykk wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP tez to mam sweatdrop napisze ci potem na pm jak mi ojciec sie tego pozbedzie z mojego kompa, ok? wink o bylbnym, dzwieczny...bo prawdopodobnie to jest przyczyna cholernie duzych ruchow pakietow...a jak jakos opanowywuje sytuacje na kilka min to wychodzace pozostaja tqak jak byly a przychodzace ograniczaja sie do normalnej ilosci xp jak nie zrobie cos z tym do 23 to format c i instal XPka mnie czeka bo nie chce mi sie z tym dluzej bawic...ale jesli kiedyskolwiek sie teog pozbedziesz bez reinstalki to mile widziany PM jak tego dokonac Hejka LH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel Setsuna Dragonclaw noobem (6 postow tutaj jak to zero na czarnej liscie napisal...) nie potrafiacym sie zachowac i tyle a dlaczego wlasciwie noob, n00b itd. ? newbie -> newb -> noob -> n00b 3nodding jak dla mnie to za daleko od newbie odeszlo (tak myslelem, ale ci=os mi nie pasowalo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|