|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:01 am
Christoff_Gangrell Sei chan Bee bo cię pikachu poszczuje xd ja bym się bał.... sweatdrop z karzdym da się dogadać tylko trzeba odpowiedni trunek zaproponować to jest moja dewiza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:02 am
*Podrzuca w łapce pokeball*
Ozzy ales się wrobił z kupowaniem tego prezentu dla Setsu.*Patrzy na cene*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:04 am
Sei chan *Podrzuca w łapce pokeball* Ozzy ales się wrobił z kupowaniem tego prezentu dla Setsu.*Patrzy na cene* *przytula* jakoś dam rade... Nie na darmo nazywają mnie Hrabia Ozzwald Monte Christo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:04 am
ja mykam narzie ...a pokemownów sie strasznie dygam !
Buziakczek dla Omi jak wruci !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:05 am
Ozzwald Sei chan *Podrzuca w łapce pokeball* Ozzy ales się wrobił z kupowaniem tego prezentu dla Setsu.*Patrzy na cene* *przytula* jakoś dam rade... Nie na darmo nazywają mnie Hrabia Ozzwald Monte Christo blaugh Kiedyś jej go kupisz. *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*macha wszystkim na powitanie (tak ze lapka jej omalo nie odpadnie)* hello
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan *Podrzuca w łapce pokeball* Ozzy ales się wrobił z kupowaniem tego prezentu dla Setsu.*Patrzy na cene* *przytula* jakoś dam rade... Nie na darmo nazywają mnie Hrabia Ozzwald Monte Christo blaugh Naprawdę cię tak nazywają?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:06 am
ello baliaur ^^ *bierze książkę i wycofuje się na swój fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan *Podrzuca w łapce pokeball* Ozzy ales się wrobił z kupowaniem tego prezentu dla Setsu.*Patrzy na cene* *przytula* jakoś dam rade... Nie na darmo nazywają mnie Hrabia Ozzwald Monte Christo blaugh Kiedyś jej go kupisz. *przytula* jak na niego zarobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *macha wszystkim na powitanie (tak ze lapka jej omalo nie odpadnie)* hello *odmachuje na powitanie*Hello, hello! Witamy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:07 am
Baliaur *macha wszystkim na powitanie (tak ze lapka jej omalo nie odpadnie)* hello heyeczka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:08 am
Czarny Ozzwald Sei chan *Podrzuca w łapce pokeball* Ozzy ales się wrobił z kupowaniem tego prezentu dla Setsu.*Patrzy na cene* *przytula* jakoś dam rade... Nie na darmo nazywają mnie Hrabia Ozzwald Monte Christo blaugh Naprawdę cię tak nazywają? tylko kiedy woodke stawaim ... wink Baliaur witaj..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:09 am
*Idzie do pokoju po koc i poduszki*Nyu*Rozkłada wszystko obok swojego fotela*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:09 am
Setsuna Dragonclaw ello baliaur ^^ *bierze książkę i wycofuje się na swój fotel* hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|