|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:01 pm
Setsuna Dragonclaw M-Teen eeeeee... *wchodzi nieco zaskoczona* co tu sie.. dzieje... neutral hejka emciu papty del Zero: no i dobrzehej *przytul* Raq: do twarzy ci z kapeluszem XD ponawiam pytanie: co sie dzieje? kim jest yui? stare confused neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:01 pm
M-Teen ty nigdy nam się nie rozbrykasz!!! biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:02 pm
PointZer0 Właśnie zupdateowałem czarna listę. Zero, proponuje zebyscie zrobili jednolita liste kto i za co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:02 pm
LP_PL M-Teen ty nigdy nam się nie rozbrykasz!!! biggrin blaugh co masz na myśli smiertelniku? neutral blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:03 pm
M-Teen ponawiam pytanie: co sie dzieje? kim jest yui? nikim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:04 pm
M-Teen LP_PL M-Teen ty nigdy nam się nie rozbrykasz!!! biggrin blaugh co masz na myśli smiertelniku? neutral blaugh Ty już wiesz(bogini) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Setsuna Dragonclaw M-Teen eeeeee... *wchodzi nieco zaskoczona* co tu sie.. dzieje... neutral hejka emciu papty del Zero: no i dobrzehej *przytul* Raq: do twarzy ci z kapeluszem XD ponawiam pytanie: co sie dzieje? kim jest yui? stare confused neutral noobem (6 postow tutaj jak to zero na czarnej liscie napisal...) nie potrafiacym sie zachowac i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Setsuna Dragonclaw M-Teen eeeeee... *wchodzi nieco zaskoczona* co tu sie.. dzieje... neutral hejka emciu papty del Zero: no i dobrzehej *przytul* Raq: do twarzy ci z kapeluszem XD ponawiam pytanie: co sie dzieje? kim jest yui? stare confused neutral spoko dziex ! yui tu sie juz nie pojawi (a tak przynajmniej mowia na miescie) wroci jak sobie zalozy nowe konto ; ) ... u senatora bal Kocur ! a ciebie nie ma !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:05 pm
opcy M-Teen ponawiam pytanie: co sie dzieje? kim jest yui? nikimeeeeeeee... sweatdrop a ktos inny sie wypowie na ten temat? eMka chciałaby wiedziec co sie stało.... sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:05 pm
wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:07 pm
Vykk wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP uruchomic ad aware w trybie awaryjnym...... albo/i recznie usunac to z autostartu w msconfig 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:07 pm
Vykk wrocilem nie wiem na jak dlugo ale wropcilem...jak jeszcze raz mi padnie net to pier.... wale to wszystko i reinstaluje sysa...chyba ze wie ktos jak MediaAccess.exepozbyc sie takiego gowna jak MediaAcces.exe i MediaAccK.exe bo to jedyne pliki ktore mi nie pasuja w procesach winXP tez to mam sweatdrop napisze ci potem na pm jak mi ojciec sie tego pozbedzie z mojego kompa, ok? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|