|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:44 am
[Yui] PointZer0 [Yui] PointZer0 Witam nowa twarz ze skwaszoną miną tja... xp niemiło mi poznac xp Mi też , nikt tu nie trzyma nikogo xp wszyscy są tu tacy wredni? nie......... ja jestem duzo gorszy........... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:46 am
opcy [Yui] PointZer0 [Yui] tja... xp niemiło mi poznac xp Mi też , nikt tu nie trzyma nikogo xp wszyscy są tu tacy wredni? nie......... ja jestem duzo gorszy........... stare on tylko tak mowi, prawda opcus? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Yui] Delein Tak,szczególnie ja i szczególnie dzisiaj XD o fee... jaki ochydny avatarek.. xp ... .. jak wogole smiecie obrazac LP? jestesce bezguscia... nic nie wiecie o muzyce... xp tamten gosc mowil cala prawde (LP_PL) heart Ciekawa odmiana hipokryzji , niepowiem. brak mi słów nawet na twoje zachowanie - z miejsca krytyka nieznanej osoby...
Po co wogóle przyszłaś na Gildię , bo jezeli po to aby nażekać to dość szybko skończysz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Yui] Delein Tak,szczególnie ja i szczególnie dzisiaj XD o fee... jaki ochydny avatarek.. xp ... .. jak wogole smiecie obrazac LP? jestesce bezguscia... nic nie wiecie o muzyce... xp tamten gosc mowil cala prawde (LP_PL) heart juhuuu ! beda DYMY !!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Yui] Delein Tak,szczególnie ja i szczególnie dzisiaj XD o fee... jaki ochydny avatarek.. xp ... .. jak wogole smiecie obrazac LP? jestesce bezguscia... nic nie wiecie o muzyce... xp tamten gosc mowil cala prawde (LP_PL) heart *rzuca w nia albatrosem i gryzie w łydke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:47 am
sweet_chii opcy [Yui] PointZer0 [Yui] tja... xp niemiło mi poznac xp Mi też , nikt tu nie trzyma nikogo xp wszyscy są tu tacy wredni? nie......... ja jestem duzo gorszy........... stare on tylko tak mowi, prawda opcus? wink heart masz brzydkiego avatarka.... jak kupa wyglada xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:49 am
racqel revcat Delein LP_PL Dobra zakończmy temat, bo widze, że tylko nie kt�rzy znają się na muzyce!!! KONIEC TEMATU!!! xp Sory, nie chciałam na ten temat się odzywać, ale teraz mnie zmusiłeś. To, ze ty ubóstwiasz LP i wręcz (na to wygląda) najchętniej wziąłbyś z Chesterem ślub tu i teraz, to nie znaczy, ze inni nie moga tego zespołu nie lubić. Wybacz, ale technicznie rzecz biorąc nprawdę jest masa lepszych wokalistów. Ja szanuję LP za tzw. lyrics, bo te mi się podobają, ale wierz mi, oni nie są żadną rewelacją. Jeżeli uważasz, ze są- okej, ale nie pisz z łaski swojej, ze ktoś, kto ma inne zdanie na ten temat niż ty od razu nie zna się an muzyce, bo z tego co tu piszesz (i nie mówię tu o guście muzycznym), to osobą, która ma płytkie pojęcie na temat tzw. muzyki jesteś właśnie ty. I nie miej mi tego za złe, po prostu w tym momencie wykazujesz się gówniarską ignorancją. bravo.. *uklon* wink magicznie powracam. i normalnie musialem jescze raz powysza wypowiedz przywolac. Del > jakby sygnatury mialy wiecej miejsca tobym chodzil z twoim cytatem wklejonym ! A poza tym Hejacz! Wasz muzyczny guru zaraz sie wypowie, tylko dajcie mu jakis temat . XD normalnie mi pochlebiasz! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Yui] sweet_chii on tylko tak mowi, prawda opcus? wink heart masz brzydkiego avatarka.... jak kupa wyglada xp rolleyes szkoda ze kukusa nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Yui] masz brzydkiego avatarka.... jak kupa wyglada xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:50 am
[Yui] Delein Tak,szczególnie ja i szczególnie dzisiaj XD o fee... jaki ochydny avatarek.. xp ... .. jak wogole smiecie obrazac LP? jestesce bezguscia... nic nie wiecie o muzyce... xp tamten gosc mowil cala prawde (LP_PL) heart Dzięki, twój jest w ogóle do dupy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw [Yui] sweet_chii on tylko tak mowi, prawda opcus? wink heart masz brzydkiego avatarka.... jak kupa wyglada xp rolleyes szkoda ze kukusa nie ma... bo co mi jakis glupi kukus zrobi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw [Yui] sweet_chii on tylko tak mowi, prawda opcus? wink heart masz brzydkiego avatarka.... jak kupa wyglada xp rolleyes szkoda ze kukusa nie ma... Jak sie zaraz nie uspokoi to efekt bedzie taki sam jak gdyby Kukus był. Przy okazji sprawdzę czy to nie LP_PL założył na szybko drugie konto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|