|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:39 am
PointZer0 sweet_chii ]]Goth bless[ *rozglada sie nerwowo jakby szukajac kogos waznego* mnie? xd *Siedzi od jakiegoś czasu na suficie i sączy mleko z kartonu* Avsko Point ^^ *cmokas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Yui] PointZer0 Witam nowa twarz ze skwaszoną miną tja... xp niemiło mi poznac xp Mi też , nikt tu nie trzyma nikogo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 sweet_chii ]]Goth bless[ *rozglada sie nerwowo jakby szukajac kogos waznego* mnie? xd *Siedzi od jakiegoś czasu na suficie i sączy mleko z kartonu* czesc Zero...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:40 am
PointZer0 [Yui] PointZer0 Witam nowa twarz ze skwaszoną miną tja... xp niemiło mi poznac xp Mi też , nikt tu nie trzyma nikogo xp wszyscy są tu tacy wredni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 [Yui] PointZer0 Witam nowa twarz ze skwaszoną miną tja... xp niemiło mi poznac xp Mi też , nikt tu nie trzyma nikogo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej Del *cmok w polika* Gdzie expić swordsmana na 40/29 ? sweatdrop Setsuna : Co to za usmieshek ? eek sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:41 am
[Yui] PointZer0 [Yui] PointZer0 Witam nowa twarz ze skwaszoną miną tja... xp niemiło mi poznac xp Mi też , nikt tu nie trzyma nikogo xp wszyscy są tu tacy wredni? Tak,szczególnie ja i szczególnie dzisiaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:42 am
PointZer0 Hej Del *cmok w polika* Gdzie expić swordsmana na 40/29 ? sweatdrop Setsuna : Co to za usmieshek ? eek sweatdrop xd hehehehehe... niewazne Zero blaugh xd >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:43 am
revcat Delein LP_PL Dobra zakończmy temat, bo widze, że tylko nie kt�rzy znają się na muzyce!!! KONIEC TEMATU!!! xp Sory, nie chciałam na ten temat się odzywać, ale teraz mnie zmusiłeś. To, ze ty ubóstwiasz LP i wręcz (na to wygląda) najchętniej wziąłbyś z Chesterem ślub tu i teraz, to nie znaczy, ze inni nie moga tego zespołu nie lubić. Wybacz, ale technicznie rzecz biorąc nprawdę jest masa lepszych wokalistów. Ja szanuję LP za tzw. lyrics, bo te mi się podobają, ale wierz mi, oni nie są żadną rewelacją. Jeżeli uważasz, ze są- okej, ale nie pisz z łaski swojej, ze ktoś, kto ma inne zdanie na ten temat niż ty od razu nie zna się an muzyce, bo z tego co tu piszesz (i nie mówię tu o guście muzycznym), to osobą, która ma płytkie pojęcie na temat tzw. muzyki jesteś właśnie ty. I nie miej mi tego za złe, po prostu w tym momencie wykazujesz się gówniarską ignorancją. bravo.. *uklon* wink magicznie powracam. i normalnie musialem jescze raz powysza wypowiedz przywolac. Del > jakby sygnatury mialy wiecej miejsca tobym chodzil z twoim cytatem wklejonym ! A poza tym Hejacz! Wasz muzyczny guru zaraz sie wypowie, tylko dajcie mu jakis temat .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Tak,szczególnie ja i szczególnie dzisiaj XD o fee... jaki ochydny avatarek.. xp ... .. jak wogole smiecie obrazac LP? jestesce bezguscia... nic nie wiecie o muzyce... xp tamten gosc mowil cala prawde (LP_PL) heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hej Del *cmok w polika* Gdzie expić swordsmana na 40/29 ? sweatdrop Setsuna : Co to za usmieshek ? eek sweatdrop xd Ło dżizas...hm...spróbuj na orkach, a jak nie wyjdzie to na wyspie skarbów na meduzach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:44 am
Setsuna Dragonclaw hehehehehe... niewazne Zero blaugh xd >A , tak - pozwalam mu wegetować bo komary łapie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:44 am
PointZer0 sweet_chii ]]Goth bless[ *rozglada sie nerwowo jakby szukajac kogos waznego* mnie? xd *Siedzi od jakiegoś czasu na suficie i sączy mleko z kartonu* hej, smacznego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|