|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:09 am
Wiecie kto byl wielkim czlowiekiem??
Ten co ogien okiełznał...
gdyby nie on tego wszystkiego by nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:10 am
]Goth bless[ LP_PL No nie wiem czy tu się rozchodzi o mój słuch xp On ma niemal doskonały głos!!! Trzymajcie mnie bo jak go zaraz z@%@##&*&%e!!! scream Ekhem, spokojnie.... Tzn. ja sie zgadzam z Toba, ale spokojnie... po co sie niepotrzebnie denerwowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:10 am
Setsuna Dragonclaw heh... przyda sie... tylko dlaczego ku***** to wszystko sie wiesza?! Znasz prawa Murphy'ego? 'Jeżeli cokolwiek może pójśc źle, to na pewno pójdzie'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:11 am
Julka Wiecie kto byl wielkim czlowiekiem?? Ten co ogien okiełznał... gdyby nie on tego wszystkiego by nie bylo... wybacz, ale nikt jeszcze nie okiełznał ognia...Nie da się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:12 am
Julka Wiecie kto byl wielkim czlowiekiem?? Ten co ogien okiełznał... gdyby nie on tego wszystkiego by nie bylo... eee.... jak on sie nazywał... homo erektus?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:13 am
Delein Julka Wiecie kto byl wielkim czlowiekiem?? Ten co ogien okiełznał... gdyby nie on tego wszystkiego by nie bylo... wybacz, ale nikt jeszcze nie okiełznał ognia...Nie da się... Hmmm... chodzilo mi o ludzi pierwotnych ktorzy zaczeli robic z niego uzytek... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:13 am
Delein Setsuna Dragonclaw heh... przyda sie... tylko dlaczego ku***** to wszystko sie wiesza?! Znasz prawa Murphy'ego? 'Jeżeli cokolwiek może pójśc źle, to na pewno pójdzie' teraz poznalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:14 am
ale jutro zrobie objazdowe moim dostaca internetu... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:14 am
Puch... Dobra, wiecie co, ja sie zmywam, jeszcze niemiecki przede mna i dwie plytki do nagrania... Narazie! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:15 am
dobra jak dorwe historie chestera to ja moze wrzuce zebyscie se poczytali tylko mocno sie krzesel trzymac :> spadam pisac moje opowiadanie :> cya all wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Delein Julka Wiecie kto byl wielkim czlowiekiem?? Ten co ogien okiełznał... gdyby nie on tego wszystkiego by nie bylo... wybacz, ale nikt jeszcze nie okiełznał ognia...Nie da się... Hmmm... chodzilo mi o ludzi pierwotnych ktorzy zaczeli robic z niego uzytek... sweatdrop Wiem, o co chodziło...ale moim zdaniem to stwierdzenie jest dziwne... A tak nawiasem, to mi to zwisa i powiewa, ze jakieś dziesiątki tysięcy lat temu ktoś dłubał sobie w kamyczkach i drewienku i coś mu się hajtło... xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiecie co, mam fajny teledysk Uteny do piosenki Gravity of love...
i nie wiem czyja to piosenka... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:16 am
*gleba* ja tu tak od czasu do czasu cos napisze bo ucze sie z chemii qwa stressed zazdroszcze wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|