|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:04 am
Delein Setsuna Dragonclaw chetnie ale czegos innego... najlepiej jakies ziolka na wene tworcza blaugh sweatdrop Normalnie trafiłaś do specjalistki *wyjmuje z torby małą fiolkę* Dolej to sobie do jakiegoś soczku i twórz, twórz dziewczyno! A tak btw, to co musisz stworzyć? prace na konkurs z polaka i wlasne opowiadanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Julka [PANIKA eek ] Ja jutro pisze mature !! Życzę powodzenia!!! biggrin ja rowniesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Delein Setsuna Dragonclaw chetnie ale czegos innego... najlepiej jakies ziolka na wene tworcza blaugh sweatdrop Normalnie trafiłaś do specjalistki *wyjmuje z torby małą fiolkę* Dolej to sobie do jakiegoś soczku i twórz, twórz dziewczyno! A tak btw, to co musisz stworzyć? prace na konkurs z polaka i wlasne opowiadanie życzę powodzenia ^^ Ja też sobie muszę łyknąć, bo coś mi kiepsko idzie ta geografia ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:05 am
Kitty ShadowCat LP_PL No nie wiem czy tu się rozchodzi o mój słuch xp On ma niemal doskonały głos!!! tja... zgadzam... on ma PRAWIE doskonały głos xp gdyby nie to FAŁSZOWANIE xp NO KOMENT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:05 am
diobra spadam xd xd xd narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:06 am
Kitty ShadowCat LP_PL No nie wiem czy tu się rozchodzi o mój słuch xp On ma niemal doskonały głos!!! tja... zgadzam... on ma PRAWIE doskonały głos xp gdyby nie to FAŁSZOWANIE xp Buhaha... Dobre! I prawdziwe :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Kitty ShadowCat LP_PL No nie wiem czy tu się rozchodzi o mój słuch xp On ma niemal doskonały głos!!! tja... zgadzam... on ma PRAWIE doskonały głos xp gdyby nie to FAŁSZOWANIE xp NO KOMENT no i dobrze... koniec tematu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jak czytalem historie chestera z L(izo)P(alkow) to plakalem ze smiechu bidulka z niego ciekawe jakim cudem zyje :> ?? ja to bym mu jako dobry fan na trumne szklana zbieral zeby mogl se gdzies stac martwy albo........ zbierac kase na jego glowe po smierci bym se powiesil mialbym wreszcie w co rzutkami rzucac bo mi tarcza poszla >.> stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly LP_PL Julka [PANIKA eek ] Ja jutro pisze mature !! Życzę powodzenia!!! biggrin ja rowniesz xd cholercia... przez ten pobyt w Łodzi nic sie nie uczyłam... Jutro chemie pomęcze bo nie chcem jej oblać... s**t... baka matura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:07 am
LP_PL Kitty ShadowCat LP_PL Kitty ShadowCat LP_PL Jak ON może fałszować?? Mając jednocześnie głos uwielbian przez ludzi?! Czemu chcesz mnie wkurzyć?? xp może ludzie lubią słuchać jak on fałszuje xp jezz.. ludzie jacyś przewrażliwieni.... nawet nie można miec własnego zdania xp Własne zdanie....hym?? Lecz to tak jakby powiedzieć, że Einstein nie był mądry....??(ale bez przesady) blaugh arghh.... trzymajcie mnie bo mu oczy wydrapie domokun .... nie moja wina ze bozia nie obdarowała cię dobrym słuchem muzycznym... wybacz, ale ja i tak sądze że on FAŁSZUJE xp No nie wiem czy tu się rozchodzi o mój słuch xp On ma niemal doskonały głos!!! Trzymajcie mnie bo jak go zaraz z@%@##&*&%e!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:08 am
=Kiryo= jak czytalem historie chestera z L(izo)P(alkow) to plakalem ze smiechu bidulka z niego ciekawe jakim cudem zyje :> ?? ja to bym mu jako dobry fan na trumne szklana zbieral zeby mogl se gdzies stac martwy albo........ zbierac kase na jego glowe po smierci bym se powiesil mialbym wreszcie w co rzutkami rzucac bo mi tarcza poszla >.> stare xd No i prosze jakby sie czlowiek przydal! xd Del, gg mi padlo =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Trzymajcie mnie bo jak go zaraz z@%@##&*&%e!!! scream Goth, spokojnie, nie irytuj się, każdy ma prawo do własnego zdania...Nie zwracaj uwagi. *ciągnie go za rękaw* Chodź, napijemy się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:09 am
]Goth bless[ LP_PL Kitty ShadowCat LP_PL Kitty ShadowCat LP_PL Jak ON może fałszować?? Mając jednocześnie głos uwielbian przez ludzi?! Czemu chcesz mnie wkurzyć?? xp może ludzie lubią słuchać jak on fałszuje xp jezz.. ludzie jacyś przewrażliwieni.... nawet nie można miec własnego zdania xp Własne zdanie....hym?? Lecz to tak jakby powiedzieć, że Einstein nie był mądry....??(ale bez przesady) blaugh arghh.... trzymajcie mnie bo mu oczy wydrapie domokun .... nie moja wina ze bozia nie obdarowała cię dobrym słuchem muzycznym... wybacz, ale ja i tak sądze że on FAŁSZUJE xp No nie wiem czy tu się rozchodzi o mój słuch xp On ma niemal doskonały głos!!! Trzymajcie mnie bo jak go zaraz z@%@##&*&%e!!! scream zgadzam sie ale *daje mu cos na uspokojenie**daje mu ciezki metalowy przedmiot* tylko zeby mocno nie bolalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:09 am
Delein Setsuna Dragonclaw Delein Setsuna Dragonclaw chetnie ale czegos innego... najlepiej jakies ziolka na wene tworcza blaugh sweatdrop Normalnie trafiłaś do specjalistki *wyjmuje z torby małą fiolkę* Dolej to sobie do jakiegoś soczku i twórz, twórz dziewczyno! A tak btw, to co musisz stworzyć? prace na konkurs z polaka i wlasne opowiadanie życzę powodzenia ^^ Ja też sobie muszę łyknąć, bo coś mi kiepsko idzie ta geografia == heh... przyda sie... tylko dlaczego ku***** to wszystko sie wiesza?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|