|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:00 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san do czego do tego zebys sie rozebrała biggrin na sex cie nie namawiam przeciez. *świdrujący wzrok* Od rozbierania to się zaczyna XD Nie ma mowy, chcesz wzrok stracić i nigdy nie oglądać już pięknych kobiet?! Nosze okulniki z filtrami ty sie nie boj o moje oczodoły biggrin ... Dobra lece Bo ktoś przyszedł :] ehehe xd opcy noga XD Nu, trzymaj się! *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:01 am
Delein Sereg-Run A kopnac Cie?Na mnie to tak nie dziala :] No dobra...ale potem nie płacz... *podaje jej buteleczkę* Nnnnnno! I tak ma byc. Dziekuje Pani serdecznie i z calych swoich 156 cm :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Kochanie oć na rybki *wtula sie* ja juz sobie siedze na rybkach i popijam sobie piwko..niestety musialem isc na to srednie razz i znow zlom bede mog zalozyc razz ..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Nightcatt Kochanie oć na rybki *wtula sie* Kasiu, a duzo masz tych sciag?? bo ja mam ta tylko z probnej, jak cos z niej napishe to sie facetka domysli ze na probnej sciagalam... no coś tam CI odłozyłam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat LP_PL Kitty ShadowCat LP_PL Jak ON może fałszować?? Mając jednocześnie głos uwielbian przez ludzi?! Czemu chcesz mnie wkurzyć?? xp może ludzie lubią słuchać jak on fałszuje xp jezz.. ludzie jacyś przewrażliwieni.... nawet nie można miec własnego zdania xp Własne zdanie....hym?? Lecz to tak jakby powiedzieć, że Einstein nie był mądry....??(ale bez przesady) blaugh arghh.... trzymajcie mnie bo mu oczy wydrapie domokun .... nie moja wina ze bozia nie obdarowała cię dobrym słuchem muzycznym... wybacz, ale ja i tak sądze że on FAŁSZUJE xp No nie wiem czy tu się rozchodzi o mój słuch xp On ma niemal doskonały głos!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:02 am
oi! witka dupeczko........... xd heart cholera ide cos zjesc........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:02 am
[PANIKA eek ]
Ja jutro pisze mature !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:03 am
Julka [PANIKA eek ] Ja jutro pisze mature !! I znowu bedzie Julka koncz juz bo nie zdazymy na autobus xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy oi! witka dupeczko........... xd heart cholera ide cos zjesc........ ^^ smacznego dupeczko *pisze dalej zaanko z niemieckiego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Delein Sereg-Run A kopnac Cie?Na mnie to tak nie dziala :] No dobra...ale potem nie płacz... *podaje jej buteleczkę* Nnnnnno! I tak ma byc. Dziekuje Pani serdecznie i z calych swoich 156 cm :] Ależ proszę swoim całym 171 cm XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [PANIKA eek ] Ja jutro pisze mature !! Życzę powodzenia!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:04 am
LP_PL No nie wiem czy tu się rozchodzi o mój słuch xp On ma niemal doskonały głos!!! tja... zgadzam... on ma PRAWIE doskonały głos xp gdyby nie to FAŁSZOWANIE xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|