|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:56 am
Ech...
nie ma to jak relaks przed maturką...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san do czego do tego zebys sie rozebrała biggrin na sex cie nie namawiam przeciez. *świdrujący wzrok* Od rozbierania to się zaczyna XD Nie ma mowy, chcesz wzrok stracić i nigdy nie oglądać już pięknych kobiet?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sereg-Run =Kiryo= Delein XD O bogowie... *idzie do lodówki* *otwiera* *wyciąga jakąś buteleczkę* *pije* To na stresy xp gothowi zostaw bo tu glownym tematem stal sie ekhmLP XD To mi tez zostaw... Bo mnie to tez boli... Jaaa... w twoim stanie to mi tu padniesz po jednym łyku XD ja tez chce bo mi LP tez sprawia bol XD wscieklego psa wypilem to z tym problemu nie bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:57 am
Delein Sereg-Run =Kiryo= Delein XD O bogowie... *idzie do lodówki* *otwiera* *wyciąga jakąś buteleczkę* *pije* To na stresy xp gothowi zostaw bo tu glownym tematem stal sie ekhmLP XD To mi tez zostaw... Bo mnie to tez boli... Jaaa... w twoim stanie to mi tu padniesz po jednym łyku XD A kopnac Cie?Na mnie to tak nie dziala :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Setsuna Dragonclaw Delein Avsko Setsu! Nie alienuj się, no! ja? alienuje sie? nieeeeee blaugh ninja No i mi tu jeszcze kłamie w żywe oczy... Chodź, napijemy się! *macha buteleczką* chetnie ale czegos innego... najlepiej jakies ziolka na wene tworcza blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
I ja się z Panem kurde całkowicie zgadzam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Kitty ShadowCat LP_PL Jak ON może fałszować?? Mając jednocześnie głos uwielbian przez ludzi?! Czemu chcesz mnie wkurzyć?? xp może ludzie lubią słuchać jak on fałszuje xp jezz.. ludzie jacyś przewrażliwieni.... nawet nie można miec własnego zdania xp Własne zdanie....hym?? Lecz to tak jakby powiedzieć, że Einstein nie był mądry....??(ale bez przesady) blaugh arghh.... trzymajcie mnie bo mu oczy wydrapie domokun .... nie moja wina ze bozia nie obdarowała cię dobrym słuchem muzycznym... wybacz, ale ja i tak sądze że on FAŁSZUJE xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Delein Sereg-Run Wlasnie to mi sie przypomnialo jak przeczytalam i majteczkach w kropeczki... :] To było jednorazowe XD co tam jeszcze śpiewaliśmy? blaugh Nu wlasnie nie pamietam...Chyba tylko to.. A! A nie przypadkiem jestes szalona? A, faktycznie...bogowie, czy nam wtedy odwaliło coś?...będę musiała się wyspowiadać! *odpukać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf_san do czego do tego zebys sie rozebrała biggrin na sex cie nie namawiam przeciez. *świdrujący wzrok* Od rozbierania to się zaczyna XD Nie ma mowy, chcesz wzrok stracić i nigdy nie oglądać już pięknych kobiet?! Nosze okulniki z filtrami ty sie nie boj o moje oczodoły biggrin ... Dobra lece Bo ktoś przyszedł :] ehehe xd opcy noga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kochanie oć na rybki *wtula sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:59 am
Sereg-Run A kopnac Cie?Na mnie to tak nie dziala :] No dobra...ale potem nie płacz... *podaje jej buteleczkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:59 am
Delein I ja się z Panem kurde całkowicie zgadzam! Ja rowniez popieram powyzsza wypowiedz, jest ona mocno naladowana emocjonalnie i przekazuje niewiarygodnie glebokie tresci! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:00 am
Setsuna Dragonclaw chetnie ale czegos innego... najlepiej jakies ziolka na wene tworcza blaugh sweatdrop Normalnie trafiłaś do specjalistki *wyjmuje z torby małą fiolkę* Dolej to sobie do jakiegoś soczku i twórz, twórz dziewczyno! A tak btw, to co musisz stworzyć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:00 am
Nightcatt Kochanie oć na rybki *wtula sie* Kasiu, a duzo masz tych sciag?? bo ja mam ta tylko z probnej, jak cos z niej napishe to sie facetka domysli ze na probnej sciagalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|