|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:51 am
=Kiryo= gothowi zostaw bo tu glownym tematem stal sie ekhmLP XD Ja się chętnie podzielę z potrzebującymi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:52 am
Marlly ale numb w poprzedniej wersji jest lepszy xp zgadzam sie ...ale wersja z Jayem Z tez jest dobra smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:52 am
Sereg-Run Delein Sereg-Run BeeWolf_san Ma sie jeszcze to oko moda, młoda wink ... ugaga .... podskakuje wesoło na dywanie heart a ja mam majteczkiw kropeczki biggrin gonk mamusia dziś mi przyniosła takie małe gatki ze sie bałem je załorzyć ;( *spiewa*Majteczki w kropeczki, ohohohohooo... XD I od razu przypomina mi się pożegnanie maturzystów, jak na środku auli to śpiewaliśmy XD Wlasnie to mi sie przypomnialo jak przeczytalam i majteczkach w kropeczki... :] To było jednorazowe XD co tam jeszcze śpiewaliśmy? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:53 am
Kitty ShadowCat LP_PL Jak ON może fałszować?? Mając jednocześnie głos uwielbian przez ludzi?! Czemu chcesz mnie wkurzyć?? xp może ludzie lubią słuchać jak on fałszuje xp jezz.. ludzie jacyś przewrażliwieni.... nawet nie można miec własnego zdania xp Własne zdanie....hym?? Lecz to tak jakby powiedzieć, że Einstein nie był mądry....??(ale bez przesady) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:53 am
=Kiryo= Delein XD O bogowie... *idzie do lodówki* *otwiera* *wyciąga jakąś buteleczkę* *pije* To na stresy xp gothowi zostaw bo tu glownym tematem stal sie ekhmLP XD To mi tez zostaw... Bo mnie to tez boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:54 am
Setsuna Dragonclaw Delein Avsko Setsu! Nie alienuj się, no! ja? alienuje sie? nieeeeee blaugh ninja No i mi tu jeszcze kłamie w żywe oczy... Chodź, napijemy się! *macha buteleczką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 Marlly ale numb w poprzedniej wersji jest lepszy xp zgadzam sie ...ale wersja z Jayem Z tez jest dobra smile napisze cos szczerze biggrin :numb to szit stare moze dziewczyna w teledysku nie brzydka ale nic wiecej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Kitty ShadowCat LP_PL Jak ON może fałszować?? Mając jednocześnie głos uwielbian przez ludzi?! Czemu chcesz mnie wkurzyć?? xp może ludzie lubią słuchać jak on fałszuje xp jezz.. ludzie jacyś przewrażliwieni.... nawet nie można miec własnego zdania xp Własne zdanie....hym?? Lecz to tak jakby powiedzieć, że Einstein nie był mądry....??(ale bez przesady) blaugh hmm... jakby sie uprzec to mozna i to stwierdzic... w koncu byl analfabeta whee xd xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Sereg-Run LP_PL Jak ON może fałszować?? Mając jednocześnie głos uwielbian przez ludzi?! Czemu chcesz mnie wkurzyć?? xp Wiesz, wiekszosc ludzi nie ma za bardzo sluchu muzycznego.. Albo przynajmniej taki sredni... Ale jak ktos ma to slychac ze Chester falszuje - wybacz, taka jest prawda... A zreszta, mniejsza z tym, co ja sie bede wysilac i tak Cie nie przekonam skoro ich kochasz :] W koncu kazdy ma swoj gust. 3nodding to co powiedziałaś to czysta prawda 3nodding *uklon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:55 am
Sereg-Run =Kiryo= Delein XD O bogowie... *idzie do lodówki* *otwiera* *wyciąga jakąś buteleczkę* *pije* To na stresy xp gothowi zostaw bo tu glownym tematem stal sie ekhmLP XD To mi tez zostaw... Bo mnie to tez boli... Jaaa... w twoim stanie to mi tu padniesz po jednym łyku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf_san Delein Ty? Bałeś? Ttrza było założyć i zdjęcia porobić, byłaby perwera xd no napewno biggrin ... jesli ty załorzysz snureczki i porobisz fotki to ja takie zrobie biggrin xd domokun heart XD do czago ty mnie namawiasz aj ty blaugh Właśnie mi przypomniałeś, że miałam sobie nowy strój kąpielowy kupić szlag... do czego do tego zebys sie rozebrała biggrin na sex cie nie namawiam przeciez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha xd ale kwas.... backstreet boys... gonk matko jedyna... *pshełącza na inny program muzyczny* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:56 am
Delein Sereg-Run Wlasnie to mi sie przypomnialo jak przeczytalam i majteczkach w kropeczki... :] To było jednorazowe XD co tam jeszcze śpiewaliśmy? blaugh Nu wlasnie nie pamietam...Chyba tylko to.. A! A nie przypadkiem jestes szalona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|