|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:41 am
Delein Sereg-Run Delein A dupa tam mam dość... stare *siada w swoim fotelu* *nerwowo macha ogonem* Nie miej dola Misiek... *podchodzi i przytula* Nie mam doła, aj gdzie tam, mi do doła daleko, musze się po prostu wyładować... ehem... a czy to wyladowanie moze byc niebezpieczne?? eek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein =Kiryo= Delein O stary...nie bierz tego do siebie, ale masz u mnie minusa... stare za leet ?? xd xp Tak kurde balans...wybacz, ale na forum ogólnym tego nie toleruję... no to sorry XD szkoda tylko ze tego nie wiedzialem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Sereg-Run Marlly na zywca nawet calkiem calkiem xd whee xd Ekhem... Na zywca... Znaczy w tym teledysku prawda na zywo... To pan Chester tak falszuje, ze ja umieram... Moje szlachetne uszy cierpia :/ No ale każdy ma własny gust smile Nie wiem o co ci chodzi ale Chester Benington to doskonały wokalista i były domysły czy jego głos nie jest przerabiany cyfrowo, gdyż ma taki świetny głos blaugh on falszuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:42 am
Julka D4j(!3 br0w(4, b0 24r42 umr3 2 t3s Julka kurwa błagam, nie piszcie tu leetem ja pieprzę zaraz wyjdę z siebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:43 am
BeeWolf_san Ma sie jeszcze to oko moda, młoda wink ... ugaga .... podskakuje wesoło na dywanie heart a ja mam majteczkiw kropeczki biggrin gonk mamusia dziś mi przyniosła takie małe gatki ze sie bałem je załorzyć ;( *spiewa*Majteczki w kropeczki, ohohohohooo... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Delein Sereg-Run Delein A dupa tam mam dość... stare *siada w swoim fotelu* *nerwowo macha ogonem* Nie miej dola Misiek... *podchodzi i przytula* Nie mam doła, aj gdzie tam, mi do doła daleko, musze się po prostu wyładować... ehem... a czy to wyladowanie moze byc niebezpieczne?? eek blaugh Zależy dla kogo... Ale może...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Julka D4j(!3 br0w(4, b0 24r42 umr3 2 t3s Julka kurwa błagam, nie piszcie tu leetem ja pieprzę zaraz wyjdę z siebie... spokojnie *glaszcze po glowie* ej ludzie jak sie o cos prosi to powinniscie to usszanowac >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:44 am
Shizuka18 Marlly Shizuka18 Julka =Kiryo= dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" Ja was nie rozumiem, przeciez remixy maj tylko odrobine przypominac oryginały... po to sa robione... Dla mnie zyskali po tych remixach... a mi sie podoba ich piosenka ktora graja z Jayem Z...u mnie nic nie stracili smile ale numb w poprzedniej wersji byl lepszy xp na zywca nawet calkiem calkiem xd whee xd na zywo to juz wogole sa super smile podoba mi sie numb-encore ....wlasnie jej slucham smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run BeeWolf_san Ma sie jeszcze to oko moda, młoda wink ... ugaga .... podskakuje wesoło na dywanie heart a ja mam majteczkiw kropeczki biggrin gonk mamusia dziś mi przyniosła takie małe gatki ze sie bałem je załorzyć ;( *spiewa*Majteczki w kropeczki, ohohohohooo... XD I od razu przypomina mi się pożegnanie maturzystów, jak na środku auli to śpiewaliśmy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= ]Goth bless[ LP_PL Nie chwaląc się, że mam wszystkie albumy LP na jednym CD biggrin (to jest wypas) scream LP smierdzi gonk A Ty dziecko, ile masz latek? stare witaj goth a ty co widze ze albo jestes z innego stylu muzyki albo naprawde cos CIEZSZEGO wolis razz Tak, zdecydowanie wole cos ciezszego (jak np. Cradle Of Filth czy Dimmu Borgir), ale ogolnie slucham goth metalu, muzyki relaksacyjnej, elektronicznej (goa, psychodelic), wiec nie ma problemu... ale jak slysze o LP, to mi sie mozg lasuje... i jeszcze raz uslysze od kogos ze LP i ten caly nu-metal to odlam metalu to zapie$ole scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat LP_PL Sereg-Run Marlly na zywca nawet calkiem calkiem xd whee xd Ekhem... Na zywca... Znaczy w tym teledysku prawda na zywo... To pan Chester tak falszuje, ze ja umieram... Moje szlachetne uszy cierpia :/ No ale każdy ma własny gust smile Nie wiem o co ci chodzi ale Chester Benington to doskonały wokalista i były domysły czy jego głos nie jest przerabiany cyfrowo, gdyż ma taki świetny głos blaugh on falszuje xp Jak ON może fałszować?? Mając jednocześnie głos uwielbian przez ludzi?! Czemu chcesz mnie wkurzyć?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:45 am
=Kiryo= Delein Julka D4j(!3 br0w(4, b0 24r42 umr3 2 t3s Julka kurwa błagam, nie piszcie tu leetem ja pieprzę zaraz wyjdę z siebie... spokojnie *glaszcze po glowie* ej ludzie jak sie o cos prosi to powinniscie to usszanowac >.> juz nie bede... [kuli sie w kłębek i zaczyna chlipać...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale numb w poprzedniej wersji jest lepszy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Delein Julka D4j(!3 br0w(4, b0 24r42 umr3 2 t3s Julka kurwa błagam, nie piszcie tu leetem ja pieprzę zaraz wyjdę z siebie... spokojnie *glaszcze po glowie* ej ludzie jak sie o cos prosi to powinniscie to usszanowac >.> Dzięki... Normalnie sory, ale jak widze leeta, to krew się we mnie gotuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:46 am
Marlly Delein Nie mam doła, aj gdzie tam, mi do doła daleko, musze się po prostu wyładować... ehem... a czy to wyladowanie moze byc niebezpieczne?? eek blaugh Tak, wyladowanie ze strony pani Del moze byc cholernie niebezpieczne... Del, mi tez sie zbiera na wyladowywanie sie, wiec mozemy razem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|