|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:31 am
revcat nie no co za dzien mam juz dosc ide na ryby..... tylko by sie jeszcze piwko przydalo...........wrrrrrrrrrrrr sad Zajdz do mnie i do Nightcatt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:32 am
Shizuka18 Julka =Kiryo= dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" Ja was nie rozumiem, przeciez remixy maj tylko odrobine przypominac oryginały... po to sa robione... Dla mnie zyskali po tych remixach... a mi sie podoba ich piosenka ktora graja z Jayem Z...u mnie nic nie stracili smile Szczerze powiedziawszy to na Collision Course(krążek z Jeyem-Z) z 6 piosenek są tylko 2 warte uwagi (Fain i Lying from you) biggrin Ściągnijcie je sobie i przesłuchajcie, to jest tego warte!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:33 am
A dupa tam mam dość... stare *siada w swoim fotelu* *nerwowo macha ogonem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:34 am
Marlly na zywca nawet calkiem calkiem xd whee xd Ekhem... Na zywca... Znaczy w tym teledysku prawda na zywo... To pan Chester tak falszuje, ze ja umieram... Moje szlachetne uszy cierpia :/ No ale każdy ma własny gust smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka revcat nie no co za dzien mam juz dosc ide na ryby..... tylko by sie jeszcze piwko przydalo...........wrrrrrrrrrrrr sad Zajdz do mnie i do Nightcatt biggrin to juz bedzie smierc murowana bo zla na mnie jest ta moja zona sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Otuż to iż niema FALKUsowatego Moderatora Kukusa, ale ze ja byłem moderatorem musze wam Kusza zwr�cić uwage na cytaty :], Nu, już myślałam, że nikt się na ten temat nie odezwie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:35 am
Delein A dupa tam mam dość... stare *siada w swoim fotelu* *nerwowo macha ogonem* Nie miej dola Misiek... *podchodzi i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Kładzie sie w piaskownicy i szuka na niebie swojego Szafirowego Aniołka (Wodzu) ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Nie chwaląc się, że mam wszystkie albumy LP na jednym CD biggrin (to jest wypas) scream LP smierdzi gonk A Ty dziecko, ile masz latek? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:36 am
V!T4M whee Witam ja tesh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O stary...nie bierz tego do siebie, ale masz u mnie minusa... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ LP_PL Nie chwaląc się, że mam wszystkie albumy LP na jednym CD biggrin (to jest wypas) scream LP smierdzi gonk A Ty dziecko, ile masz latek? stare witaj goth a ty co widze ze albo jestes z innego stylu muzyki albo naprawde cos CIEZSZEGO wolis razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|