|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:27 am
jak przez okno hahaha slicznie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka =Kiryo= dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" Ja was nie rozumiem, przeciez remixy maj tylko odrobine przypominac oryginały... po to sa robione... Dla mnie zyskali po tych remixach... moze ktos to skomentuje ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Julka =Kiryo= dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" Ja was nie rozumiem, przeciez remixy maj tylko odrobine przypominac oryginały... po to sa robione... Dla mnie zyskali po tych remixach... moze ktos to skomentuje ?? SKOMENTOWALAM wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie chwaląc się, że mam wszystkie albumy LP na jednym CD biggrin (to jest wypas) scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka =Kiryo= dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" Ja was nie rozumiem, przeciez remixy maj tylko odrobine przypominac oryginały... po to sa robione... Dla mnie zyskali po tych remixach... a mi sie podoba ich piosenka ktora graja z Jayem Z...u mnie nic nie stracili smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie no co za dzien mam juz dosc ide na ryby..... tylko by sie jeszcze piwko przydalo...........wrrrrrrrrrrrr sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:30 am
Julka Julka =Kiryo= dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" Ja was nie rozumiem, przeciez remixy maj tylko odrobine przypominac oryginały... po to sa robione... Dla mnie zyskali po tych remixach... moze ktos to skomentuje ?? hmm.......... remix to jest zmieszanie piosenki z czyms nowym ale oni przegilei i wybrali zlego wykonawce :/ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[siada w piaskownicy i beczy...]
Czy ja naprawde chcem tak wiele...
Tylko 20 k, na prezent...
a nic mi nie wychodzi zeby to uzbierac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat nie no co za dzien mam juz dosc ide na ryby..... tylko by sie jeszcze piwko przydalo...........wrrrrrrrrrrrr sad takie zycie kochany tel i sie powiadamia a nie ja od czekania nie jestem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:31 am
Czuje sie ździebko nie w temacie/tematach... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:31 am
Shizuka18 Julka =Kiryo= dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" Ja was nie rozumiem, przeciez remixy maj tylko odrobine przypominac oryginały... po to sa robione... Dla mnie zyskali po tych remixach... a mi sie podoba ich piosenka ktora graja z Jayem Z...u mnie nic nie stracili smile na zywca nawet calkiem calkiem xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|