|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:21 am
od wczoraj mecze sie z albumem o holandii scream gonk crying wrrr
*niemile tematy na bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:22 am
Sereg-Run Ha! Zgodzilas sie! Mlaaaaaa! *cmoka w dziobek* A z tej gegry Ci wspolczuje, u nas wszystko robi Macius XD Wsio ryba... No zajebiście, się wycfaniłaś kurde, a ja sie muszę sama męczyć ja pieprzę... Mam ochotę kogoś uderzyć stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:23 am
revcat witam wszystkich..... a ja np. bardzo lubie rage against the machine razz o tak ten zespul rzadzi jak sie na ognicho/popijawe idzie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:23 am
=Kiryo= Marlly LP_PL Marlly LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin moze nie tak jak ty ale tez ich luuubie xd Mam nadzieje, że jest więcej takich jak "my" biggrin caale mnostwo xd domokun heart dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" niom troszke im nie wyszedl ten dwupak sad stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:24 am
=Kiryo= dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" Ja was nie rozumiem, przeciez remixy maj tylko odrobine przypominac oryginały... po to sa robione... Dla mnie zyskali po tych remixach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= revcat witam wszystkich..... a ja np. bardzo lubie rage against the machine razz o tak ten zespul rzadzi jak sie na ognicho/popijawe idzie :> no ba smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*spiewa po cichu w swoim fotelu* "josh mi wszystko zwisa tralala weżcie mnie zbijcie tralala..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" Zgadzam sie z przedmowca... Tez przestalam ich lubic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:25 am
revcat =Kiryo= revcat witam wszystkich..... a ja np. bardzo lubie rage against the machine razz o tak ten zespul rzadzi jak sie na ognicho/popijawe idzie :> no ba smile biggrin Zgadzam sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arash - Arash (Feat Helena)<3,58>
llalalalala ...OOoooo Arash ba..coś tam tralala biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *spiewa po cichu w swoim fotelu* "josh mi wszystko zwisa tralala weżcie mnie zbijcie tralala..." ja Cie zbije podniesc czolo i walcz z kobieta da sie wygrac tylko trzeba miec odpowiednia bron wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly =Kiryo= Marlly LP_PL Marlly LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin moze nie tak jak ty ale tez ich luuubie xd Mam nadzieje, że jest więcej takich jak "my" biggrin caale mnostwo xd domokun heart dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer" niom troszke im nie wyszedl ten dwupak sad stare przepraszam troszke....... ja bym im stos przygotowal a sami mogli by sie podpalic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:26 am
Nightcatt Christoff_Gangrell *spiewa po cichu w swoim fotelu* "josh mi wszystko zwisa tralala weżcie mnie zbijcie tralala..." ja Cie zbije podniesc czolo i walcz z kobieta da sie wygrac tylko trzeba miec odpowiednia bron wink Chriss !! Dawaj płaszczyk i bacik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|