|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:18 am
Sereg-Run Delein A, ja przeczytałam, ze będziesz.... Bo będziesz kurde! Na ciebie teraz spada odpowiedzialność za poziom mojego cholesterolu, tłuszczu i kalorii!! mwahahaaaaa!! xd Avsko Bee ^^ Dobra, ja Cie bede pilnowac, ale Ty mnie nie musisz... Jak bede miec raka albo inna gruzlice to Cie nie bede obwiniac xd Dobra XD Zaraz mnie szlag trafi z tą geografią ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:18 am
BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san czesc glupki, idioci i kretyni przybył wasz Debil scream domokun heart zgadnij jaki mam dzwonek w telefonie? The-Bill - Kibel blaugh no ba czujesz klimata biggrin teraz pracuję nad "wtedy się najlepiej czuję" ale tylko na nokie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:19 am
Kukus LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin odpowiedź: chyba Sweet_Chii, ale głowy za to nie dam ja bardzo lubie ale bez przesady. Pasztet też lubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka =Kiryo= LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin linkin park ?? ble xp cos ciezszego wole :> Ja tez ale linkin jest na uspokojenie w sam raz biggrin whee na uspokojenie slucham: S.O.A.D, Green Daya bo lubie ich teeldyski i Deftones bo maja rytmy dobre na wyluzowanie sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich..... a ja np. bardzo lubie rage against the machine razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt =Kiryo= LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin linkin park ?? ble xp cos ciezszego wole :> Chop Suey System of a Down Albo "metro", "forest", "spiders"... sporo tego biggrin a jeszcze jest Slipknot...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:20 am
Delein Sereg-Run Delein A, ja przeczytałam, ze będziesz.... Bo będziesz kurde! Na ciebie teraz spada odpowiedzialność za poziom mojego cholesterolu, tłuszczu i kalorii!! mwahahaaaaa!! xd Avsko Bee ^^ Dobra, ja Cie bede pilnowac, ale Ty mnie nie musisz... Jak bede miec raka albo inna gruzlice to Cie nie bede obwiniac xd Dobra XD Zaraz mnie szlag trafi z tą geografią == Ha! Zgodzilas sie! Mlaaaaaa! *cmoka w dziobek* A z tej gegry Ci wspolczuje, u nas wszystko robi Macius XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobrze wiedzieć, że na gai też ich doceniajął blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sereg-Run Delein A, ja przeczytałam, ze będziesz.... Bo będziesz kurde! Na ciebie teraz spada odpowiedzialność za poziom mojego cholesterolu, tłuszczu i kalorii!! mwahahaaaaa!! xd Avsko Bee ^^ Dobra, ja Cie bede pilnowac, ale Ty mnie nie musisz... Jak bede miec raka albo inna gruzlice to Cie nie bede obwiniac xd Dobra XD Zaraz mnie szlag trafi z tą geografią == blagam nie 'wymawiaj' tego slowa na glos bo az mi ciarki po plecach przeszly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Nightcatt =Kiryo= LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin linkin park ?? ble xp cos ciezszego wole :> Chop Suey System of a Down Albo "metro", "forest", "spiders"... sporo tego biggrin a jeszcze jest Slipknot... albo jestes szalona *tanczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Kukus LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin odpowiedź: chyba Sweet_Chii, ale głowy za to nie dam ja bardzo lubie ale bez przesady. Pasztet też lubie. ty to lubisz gdy pasztet zajęczy blaugh ide zarobić trochę hajsu na przepuszczenie... bede za jakiś czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:21 am
Kukus BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san czesc glupki, idioci i kretyni przybył wasz Debil scream domokun heart zgadnij jaki mam dzwonek w telefonie? The-Bill - Kibel blaugh no ba czujesz klimata biggrin teraz pracuję nad "wtedy się najlepiej czuję" ale tylko na nokie a ja pracuje nad Bratem i jego telefonem mudlcie sie zemna aby dostał leprzy biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Nightcatt =Kiryo= LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin linkin park ?? ble xp cos ciezszego wole :> Chop Suey System of a Down Albo "metro", "forest", "spiders"... sporo tego biggrin a jeszcze jest Slipknot... ja to lubiu, ale słyszałam tylko jedno nagranie.. nawet nie wiem jak sie nazywa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly LP_PL Marlly LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin moze nie tak jak ty ale tez ich luuubie xd Mam nadzieje, że jest więcej takich jak "my" biggrin caale mnostwo xd domokun heart dalboze lepiej nie, bo co za duzo to nie zdrowo a linkini stracili u mnie wiele grajac z Jayem Z jedna ich piosenka ktora lubie: LP VS KoRn "One step closer"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Julka Nightcatt =Kiryo= LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin linkin park ?? ble xp cos ciezszego wole :> Chop Suey System of a Down Albo "metro", "forest", "spiders"... sporo tego biggrin a jeszcze jest Slipknot... albo jestes szalona *tanczy* [rozgląda sie] To do mnie bylo ?? //Foobar play: Linkin Park - Breaking the habbit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|