|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:14 am
=Kiryo= Kukus =Kiryo= witajcie kurwa mac ale mam zjebany dzien == Michał stare ty mnie tu ten tego nie rzucaj nazwami fachowymi naszych koleżanek xd lol ? [zakrada sie do Kukusa i nabija mu guza] [ eek jaki rym...] [hihra sie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:14 am
Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:16 am
LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin moze nie tak jak ty ale tez ich luuubie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein A, ja przeczytałam, ze będziesz.... Bo będziesz kurde! Na ciebie teraz spada odpowiedzialność za poziom mojego cholesterolu, tłuszczu i kalorii!! mwahahaaaaa!! xd Avsko Bee ^^ Dobra, ja Cie bede pilnowac, ale Ty mnie nie musisz... Jak bede miec raka albo inna gruzlice to Cie nie bede obwiniac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin eek Po3waznie?? Ja kocham Linkina tak samo jak Wodza !! heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin linkin park ?? ble xp cos ciezszego wole :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin Ja! Ja! heart Chesterek & Mikuś heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:17 am
Marlly LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin moze nie tak jak ty ale tez ich luuubie xd Mam nadzieje, że jest więcej takich jak "my" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin odpowiedź: chyba Sweet_Chii, ale głowy za to nie dam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin linkin park ?? ble xp cos ciezszego wole :> Ja tez ale linkin jest na uspokojenie w sam raz biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf_san czesc glupki, idioci i kretyni przybył wasz Debil scream domokun heart zgadnij jaki mam dzwonek w telefonie? The-Bill - Kibel blaugh no ba czujesz klimata biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san czesc glupki, idioci i kretyni przybył wasz Debil scream domokun heart witaj wsrod swoich!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:18 am
=Kiryo= LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin linkin park ?? ble xp cos ciezszego wole :> Chop Suey System of a Down
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Marlly LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin moze nie tak jak ty ale tez ich luuubie xd Mam nadzieje, że jest więcej takich jak "my" biggrin caale mnostwo xd domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze uwielbia LP tak jak ja?? biggrin tjaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|