|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:10 am
Julka Shizuka18 Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop a to zle czy dobrze??ze sa nowi? jak chcesz moge sobie isc...chociaz i tak bym nie poszla wink Jezeli masz 18 lat to zostan... [a przynajmniej pow. 16] Tu ba prawde sie dzieja dziwne rzeczy*chowa sie za Julke* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Nie do ciebie mówię, kobieto...poza tym ty już dosyć długo na gai jesteś... No taaa, ale wiesz, Misiek, na Gildii to jestem nowa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= witajcie kurwa mac ale mam zjebany dzien == Taaa... co ty nie powiesz spojrz na innych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Shizuka18 Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop a to zle czy dobrze??ze sa nowi? jak chcesz moge sobie isc...chociaz i tak bym nie poszla wink Jezeli masz 18 lat to zostan... [a przynajmniej pow. 16] w lipcu skoncze 18...wiec zostaje biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:11 am
=Kiryo= witajcie kurwa mac ale mam zjebany dzien == Michał stare ty mnie tu ten tego nie rzucaj nazwami fachowymi naszych koleżanek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sereg-Run To moze zrobimy tak: ja Cie nie bede pilnowac z Mac'iem, a Ty mnie... no wiesz XD whee Okej! A jak zawiedziesz, to normalnie nie ręczę za siebie! Kiryo- nie bluźnij! Ale powiedzialam, ze NIE BEDE Cie pilnowac, wiec Ty mnie tez nie masz! Rauuuuchen... Ajajajaj... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc glupki, idioci i kretyni przybył wasz Debil scream domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:12 am
Julka Shizuka18 Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop a to zle czy dobrze??ze sa nowi? jak chcesz moge sobie isc...chociaz i tak bym nie poszla wink Jezeli masz 18 lat to zostan... [a przynajmniej pow. 16] Julka? co z tymi zdjęciami, kurde, kobieto? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Delein Nie do ciebie mówię, kobieto...poza tym ty już dosyć długo na gai jesteś... No taaa, ale wiesz, Misiek, na Gildii to jestem nowa :] Oj tam na gildii...na gildii to masz mnie, to na razie wystarczy xd Kukus- kurde mógłbyś się powstrzymać...następny...faceci stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus =Kiryo= witajcie kurwa mac ale mam zjebany dzien == Michał stare ty mnie tu ten tego nie rzucaj nazwami fachowymi naszych koleżanek xd lol ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:13 am
Kukus Julka Shizuka18 Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop a to zle czy dobrze??ze sa nowi? jak chcesz moge sobie isc...chociaz i tak bym nie poszla wink Jezeli masz 18 lat to zostan... [a przynajmniej pow. 16] Julka? co z tymi zdjęciami, kurde, kobieto? blaugh Bali jakies moje wrzucila na galerie, ale one sa z tamtego roku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san czesc glupki, idioci i kretyni przybył wasz Debil scream domokun heart zgadnij jaki mam dzwonek w telefonie? The-Bill - Kibel blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san czesc glupki, idioci i kretyni przybył wasz Debil scream domokun heart witaj LOL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:14 am
Sereg-Run Delein Sereg-Run To moze zrobimy tak: ja Cie nie bede pilnowac z Mac'iem, a Ty mnie... no wiesz XD whee Okej! A jak zawiedziesz, to normalnie nie ręczę za siebie! Kiryo- nie bluźnij! Ale powiedzialam, ze NIE BEDE Cie pilnowac, wiec Ty mnie tez nie masz! Rauuuuchen... Ajajajaj... xp A, ja przeczytałam, ze będziesz.... Bo będziesz kurde! Na ciebie teraz spada odpowiedzialność za poziom mojego cholesterolu, tłuszczu i kalorii!! mwahahaaaaa!! xd Avsko Bee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|