|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:06 am
Delein Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop Chyba otworzono jakiś zakład, albo mamy 'dni otwarte' stare to wczesniej byly zamkniete question biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kurde mol... cos sie w sklepach pochrzanilo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Christoff_Gangrell sad ... gonk ... crying ... (nie bede flugłą nie bede flugał nie bede...) co Ci sie stało?? Znowu wyszedłem na nie wiadomo jakigo drania... crying ja nic nie zrobilem czemu wszyscy wokól rozumieja wszystko na opak a potem nie dadzą sobie wtytłumaczyć??? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Delein Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop Chyba otworzono jakiś zakład, albo mamy 'dni otwarte' stare heh... whee Nie, ja serio teraz, mimo mojej ganz otwartości i sympatii i chęci poznawania nowcyh osób...szczerze mówiąc mnie to przeraza...i znowu zaczną się narzekania 'a, bo na starej gildii było tak fajnie i tak klimatowo'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:07 am
Delein Sereg-Run Bo Kozy potega z piekla tutaj siega... Oj tak, nasi ludzie :] Zwlaszcza ta pani za kasa, megamroczna XD Na jej widok, to chyba te koty same zdychały...dżizas...never ever...dlaczego ja mam taką słabą wolę...miałaś mnie pilnować!!!!!! To moze zrobimy tak: ja Cie nie bede pilnowac z Mac'iem, a Ty mnie... no wiesz XD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Nightcatt Christoff_Gangrell sad ... gonk ... crying ... (nie bede flugłą nie bede flugał nie bede...) co Ci sie stało?? Znowu wyszedłem na nie wiadomo jakigo drania... crying ja nic nie zrobilem czemu wszyscy wokól rozumieja wszystko na opak a potem nie dadzą sobie wtytłumaczyć??? crying przytulic nie moge bo mnie ktos zabije ale wspolczuje cialem sercem i dusza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Delein Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop Chyba otworzono jakiś zakład, albo mamy 'dni otwarte' stare Aaaa... to zle? Bo jak cos, to moge sobie isc wink nie nie zostawiaj mnie ja tez jestem nowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:08 am
Christoff_Gangrell sad ... gonk ... crying ... (nie bede flugłą nie bede flugał nie bede...) O.o. a co sie stało? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop a to zle czy dobrze??ze sa nowi? jak chcesz moge sobie isc...chociaz i tak bym nie poszla wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witajcie kurwa mac ale mam zjebany dzien ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Christoff_Gangrell Nightcatt Christoff_Gangrell sad ... gonk ... crying ... (nie bede flugłą nie bede flugał nie bede...) co Ci sie stało?? Znowu wyszedłem na nie wiadomo jakigo drania... crying ja nic nie zrobilem czemu wszyscy wokól rozumieja wszystko na opak a potem nie dadzą sobie wtytłumaczyć??? crying przytulic nie moge bo mnie ktos zabije ale wspolczuje cialem sercem i dusza stare Dzięki doceniam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Delein Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop Chyba otworzono jakiś zakład, albo mamy 'dni otwarte' stare Aaaa... to zle? Bo jak cos, to moge sobie isc wink *pac pędzlem* Nie do ciebie mówię, kobieto...poza tym ty już dosyć długo na gai jesteś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:09 am
Shizuka18 Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop a to zle czy dobrze??ze sa nowi? jak chcesz moge sobie isc...chociaz i tak bym nie poszla wink Jezeli masz 18 lat to zostan... [a przynajmniej pow. 16]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hellou hau ar ju gajs? ewryting ou kej? dats gud biggrin biggrin biggrin <łepnęłam fazę> xd
A tak na serio...co u was słychać? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run To moze zrobimy tak: ja Cie nie bede pilnowac z Mac'iem, a Ty mnie... no wiesz XD whee Okej! A jak zawiedziesz, to normalnie nie ręczę za siebie! Kiryo- nie bluźnij!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|