|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:00 am
~~lena-undesaid~~ Addik ok ... ja jush z tomirem powoli konczymy .... * lapie tomira za kolniez ... wrzuca do lodofki ... wskakuje za nim ... i znikaja w odchlani budynio przestrzeni* *Ps. standardofo zostawia karteczke dla yumi ... xd * jak mozesh?! tak brutalnie!! xd no właśnie scream xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Niestety juz nie.... A tak milo chrupala... Eeech, zycie. Trzeba czesciej wybierac sie na koty, by byc bardziej szatanistycznym... Bogowie, ja mówię ci McDonald współpracuje z wyznawcami Kozy, na bank...nasi ludzie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:02 am
Delein Sereg-Run Niestety juz nie.... A tak milo chrupala... Eeech, zycie. Trzeba czesciej wybierac sie na koty, by byc bardziej szatanistycznym... Bogowie, ja mówię ci McDonald współpracuje z wyznawcami Kozy, na bank...nasi ludzie! xd Bo Kozy potega z piekla tutaj siega... Oj tak, nasi ludzie :] Zwlaszcza ta pani za kasa, megamroczna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:02 am
Julka Nightcatt jak Julka rano wstaje to jest tak surprised jeeeeeejku nie chce mi sie i 20 minut skwaszona mina xd Cicho !! to się dogadamy... ja przez pierwsze 30 minut po przebudzeniu mam ochotę się do kogoś przytulić i go poślinić, a potem ide do łazienki [z reguły nago, z ubraniew ręku całkowicie olewając, że patrzą się na mnie ludzie, których mijam] a w ogóle to są w galerii jakieś twoje fotki? jeśli nie to mi podeślij na E-mila damnimpretty@o2.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:03 am
[usmiech i machniecie łapką] Czesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop yyy... zerwal sie silny wiatr i 'nas' tu zawialo?? xd blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop Chyba otworzono jakiś zakład, albo mamy 'dni otwarte' stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sad ... gonk ... crying ... (nie bede flugłą nie bede flugał nie bede...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:04 am
Christoff_Gangrell sad ... gonk ... crying ... (nie bede flugłą nie bede flugał nie bede...) co Ci sie stało??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Bo Kozy potega z piekla tutaj siega... Oj tak, nasi ludzie :] Zwlaszcza ta pani za kasa, megamroczna XD Na jej widok, to chyba te koty same zdychały...dżizas...never ever...dlaczego ja mam taką słabą wolę...miałaś mnie pilnować!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop Chyba otworzono jakiś zakład, albo mamy 'dni otwarte' stare heh... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell sad ... gonk ... crying ... (nie bede flugłą nie bede flugał nie bede...) Nie smutaj sie... mowilam Ci jak to jest z kobietami... z facetami tez nie lepiej !! [wsciekłe spojrzenie na pokój Wodza scream ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:05 am
Delein Kitty ShadowCat nie wiecie skąd tyle nowych? sweatdrop Chyba otworzono jakiś zakład, albo mamy 'dni otwarte' stare Aaaa... to zle? Bo jak cos, to moge sobie isc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|