|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
ok ... ja jush z tomirem powoli konczymy ....
* lapie tomira za kolniez ... wrzuca do lodofki ... wskakuje za nim ... i znikaja w odchlani budynio przestrzeni*
*Ps. standardofo zostawia karteczke dla yumi ... xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik ok ... ja jush z tomirem powoli konczymy .... * lapie tomira za kolniez ... wrzuca do lodofki ... wskakuje za nim ... i znikaja w odchlani budynio przestrzeni* *Ps. standardofo zostawia karteczke dla yumi ... xd * baj baj bojsssssss blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:56 am
Przetrawilas kota? Bo moj do mnie mowil z zoladka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:57 am
Julka Kukus gdzie mieszkasz? ładna jesteś? Zalezy, rano jak wstaje to nie za bardzo ale 20 min. pozniej moge cos ze soba zrobic... ale zasadnicoz gdy się obok ciebie obudzę po melanżu z bólem głowy to się nie przestraszę ani nie będę próbował uciec z 10 piętra przez okno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Przetrawilas kota? Bo moj do mnie mowil z zoladka... No ja jeszcze czuję sierść jak mnie w jelicie łaskocze... A dalej ci prostata chrupie? xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:58 am
Kukus Julka Kukus gdzie mieszkasz? ładna jesteś? Zalezy, rano jak wstaje to nie za bardzo ale 20 min. pozniej moge cos ze soba zrobic... ale zasadnicoz gdy się obok ciebie obudzę po melanżu z bólem głowy to się nie przestraszę ani nie będę próbował uciec z 10 piętra przez okno? [hihra sie...] wink nie powinienes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jush wroociłam... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak Julka rano wstaje to jest tak surprised jeeeeeejku nie chce mi sie i 20 minut skwaszona mina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:59 am
Nightcatt jak Julka rano wstaje to jest tak surprised jeeeeeejku nie chce mi sie i 20 minut skwaszona mina xd Cicho !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sereg-Run Przetrawilas kota? Bo moj do mnie mowil z zoladka... No ja jeszcze czuję sierść jak mnie w jelicie łaskocze... A dalej ci prostata chrupie? xd blaugh Niestety juz nie.... A tak milo chrupala... Eeech, zycie. Trzeba czesciej wybierac sie na koty, by byc bardziej szatanistycznym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik ok ... ja jush z tomirem powoli konczymy .... * lapie tomira za kolniez ... wrzuca do lodofki ... wskakuje za nim ... i znikaja w odchlani budynio przestrzeni* *Ps. standardofo zostawia karteczke dla yumi ... xd * jak mozesh?! tak brutalnie!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:00 am
Julka Nightcatt jak Julka rano wstaje to jest tak surprised jeeeeeejku nie chce mi sie i 20 minut skwaszona mina xd Cicho !! potem pol godziny nadaje co to sie wydarzyło i tak koło 12 dochodzi do siebie chociaz niekiedy cały dzien marudzi a ja fiola dostaje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|