|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:45 am
Julka Opcy ocywiscie ze nie bylam biggrin a jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:45 am
opcy Julka Opcy ocywiscie ze nie bylam biggrin a jakie masz majtki? daj powąchać, sprawdzę czy się znamy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:46 am
opcy Julka Opcy ocywiscie ze nie bylam biggrin a jakie masz majtki? to pytanie musialo w koncu pasc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:46 am
opcy Julka Opcy ocywiscie ze nie bylam biggrin a jakie masz majtki? no wlasnie nie mm zadnych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:47 am
~~lena-undesaid~~ taa... tyle ze to ma byc cos w rodzaju restauracji.... Myslałam juz o HANOI kolo rynku, ale tam juz bylam... i La Vita na chudoby......... Ah so...ja tam po takich ekskluzywach się nie pałętam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:47 am
aaaaaaaaah domokun ue to, ue tamto sweatdrop dooośc na dziś gegry gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:48 am
Julka opcy Julka Opcy ocywiscie ze nie bylam biggrin a jakie masz majtki? no wlasnie nie mm zadnych... serio? *sprawdza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein ~~lena-undesaid~~ taa... tyle ze to ma byc cos w rodzaju restauracji.... Myslałam juz o HANOI kolo rynku, ale tam juz bylam... i La Vita na chudoby......... Ah so...ja tam po takich ekskluzywach się nie pałętam biggrin tja... tyle ze i to mamusia sponsoruuje, wiec musoi byc jako tako... cenzura xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka opcy Julka Opcy ocywiscie ze nie bylam biggrin a jakie masz majtki? no wlasnie nie mm zadnych... gdzie mieszkasz? ładna jesteś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:50 am
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ taa... tyle ze to ma byc cos w rodzaju restauracji.... Myslałam juz o HANOI kolo rynku, ale tam juz bylam... i La Vita na chudoby......... Ah so...ja tam po takich ekskluzywach się nie pałętam biggrin tja... tyle ze i to mamusia sponsoruuje, wiec musoi byc jako tako... cenzura xd Ah so, rozumiem... Nieee, to ja się na tym nie znam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:51 am
Kukus opcy Julka Opcy ocywiscie ze nie bylam biggrin a jakie masz majtki? daj powąchać, sprawdzę czy się znamy wink jak bardzo chcesz to w wakacje bede z Bali i komandosami w wawie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:53 am
Kukus Julka opcy Julka Opcy ocywiscie ze nie bylam biggrin a jakie masz majtki? no wlasnie nie mm zadnych... gdzie mieszkasz? ładna jesteś? Zalezy, rano jak wstaje to nie za bardzo ale 20 min. pozniej moge cos ze soba zrobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:55 am
Julka jak bardzo chcesz to w wakacje bede z Bali i komandosami w wawie razz yhy... ale konkrety proszę, bo nie wiem czy ja bedę wtedy w Warszawie... planuję z krewniakami uciec na jakiś czas z tego burdelu popić w innych warunkach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|