|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:37 am
~~lena-undesaid~~ albo mi sie wyfdaje, albo na gai jest coraz wiecej nowych polakof.... witam wszystkich nowych wink siemka xd biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ albo mi sie wyfdaje, albo na gai jest coraz wiecej nowych polakof.... witam wszystkich nowych wink nom .... sam przyprowadzilem tylko 3 osoby xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ powiedzmy ze ogladalam galerie... powiedzmy, ze wpadam w kompleksy... eek Czekaj, zaraz tam swoją najnowszą fotę zamieszczę, to ci przejdzie XD taaak.... tylko 90% gaiowiczek to lasencje, a ja to co? tylko mi nie wmawiajcie, ze brzydkie kaczatko xp *prrrych* Ze mnie taka lasencja jak z koziej pupy reisentasche... a kto powiedzial, ze zaliczasz sie do tych 90% xd ? Aha, del... nie znasz jakiejs fajnej knajpy w g-xach, gdzie mozna uodziny zrobic?? Mam za mala chate.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ja myslalem ze trąbka..... Może być trąbka, wsio ryba, na jedno wychodzi xd Lena- jest teraz w trzy i trochę nowych...jak powiem, ze mnie to przeraża, to na mnie naskoczą, jak powiem, ze się cieszę, to będę musiała iść się wyspowiadac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:38 am
Ozzwald Marlly i nie jestem szpiegiem blaugh masz na to jakies dowody ? eee a musze miec?? eek nie wystarczy moje slow crying blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:38 am
Addik ~~lena-undesaid~~ albo mi sie wyfdaje, albo na gai jest coraz wiecej nowych polakof.... witam wszystkich nowych wink nom .... sam przyprowadzilem tylko 3 osoby xd eek te, dobry jestes.... ja tu chyba jestem dloozej, a nie pamietm, zebym kogokolwiek przyprowadziila... a moze dlactego, ze aya by mnie zabila, jkabym komus podala adres gai...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:39 am
...witajcie... 3nodding .... ... i żegnajcie chwilowo... ... ... idę na rybki... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:39 am
Kitty ShadowCat ...witajcie... 3nodding .... ... i żegnajcie chwilowo... ... ... idę na rybki... sweatdrop czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:40 am
Nightcatt aaaaaaaaa Julka heart heart heart heart stres juz mnie zzera gonk Amnie nie... to tylko matura... polski bedzie kiepsko a z chemii spokojnie napishe biggrin Opcy ocywiscie ze nie bylam biggrin [na rybkach biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:40 am
Ozzwald Motyl_nadziei nie czuje entuzjazmu w twoim glosie stressed xp nie jestes pierwsza osoba ktora mi to mowi... ale jestes w bledzie... blaugh Motylku, zapewniam cię, mój brat nawet jęczy bez entuzjazmu crying @ Ozzwaldowski aka Roman Lubiecycki: cześć, chu...krewniaku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:41 am
~~lena-undesaid~~ a kto powiedzial, ze zaliczasz sie do tych 90% xd ? Aha, del... nie znasz jakiejs fajnej knajpy w g-xach, gdzie mozna uodziny zrobic?? Mam za mala chate.... sweatdrop xd Hm...zależy na ile osób... Ja na 15 robiłam w CD, tam jest nastrojowo, ale się nie tańczy... Ewentualnie Promil, NOT...ale nie wiem jakie są ceny...poza tym tam chyba dowodziki sprawdzają...77 jest okej, tyle że tam byś musiała załatwić imprezę zamkniętą, bo bardzo dużo ludzi tam chodiz Jest jeszcze masa lokali, których nie znam, poszukaj w necie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:41 am
Ozzwald Marlly i nie jestem szpiegiem blaugh masz na to jakies dowody ? Romku? do not touch underage, kurwa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:42 am
Kitty ShadowCat ...witajcie... 3nodding .... ... i żegnajcie chwilowo... ... ... idę na rybki... sweatdrop elo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:44 am
Kukus Ozzwald Marlly i nie jestem szpiegiem blaugh masz na to jakies dowody ? Romku? do not touch underage, kurwa domokun oi! beware of the prokurator !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:44 am
Delein ~~lena-undesaid~~ a kto powiedzial, ze zaliczasz sie do tych 90% xd ? Aha, del... nie znasz jakiejs fajnej knajpy w g-xach, gdzie mozna uodziny zrobic?? Mam za mala chate.... sweatdrop xd Hm...zależy na ile osób... Ja na 15 robiłam w CD, tam jest nastrojowo, ale się nie tańczy... Ewentualnie Promil, NOT...ale nie wiem jakie są ceny...poza tym tam chyba dowodziki sprawdzają...77 jest okej, tyle że tam byś musiała załatwić imprezę zamkniętą, bo bardzo dużo ludzi tam chodiz Jest jeszcze masa lokali, których nie znam, poszukaj w necie... whee taa... tyle ze to ma byc cos w rodzaju restauracji.... Myslałam juz o HANOI kolo rynku, ale tam juz bylam... i La Vita na chudoby.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|