|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:30 am
Marlly Addik chile... znaczy sie ... elo ... znaczy sie ... yyy ... kto ty question nio powiedzmy ze jestem nowa whee aa.. scream sazpieg ... mooof kto ty jestes ... kto cie przyslal ... gdzie twoja kwatera ... jakdlugo jush szpiegujesh na tym swiecie ... i ... stare jakie jest twoje gg question xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:30 am
powiedzmy ze ogladalam galerie... powiedzmy, ze wpadam w kompleksy... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:31 am
Tomir Delein O czym tu rozprawiacie? Bo ja nienawidze poniedziałków... ja tesh poniedzialki sa najgorsze a piatki najlepsze biggrin a najlepsze sa po prostu wakacje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:31 am
~~lena-undesaid~~ powiedzmy ze ogladalam galerie... powiedzmy, ze wpadam w kompleksy... eek Czekaj, zaraz tam swoją najnowszą fotę zamieszczę, to ci przejdzie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:32 am
Ozzwald Motyl_nadziei nie czuje entuzjazmu w twoim glosie stressed xp nie jestes pierwsza osoba ktora mi to mowi... ale jestes w bledzie... blaugh to dobrze ze jestem w bledzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:32 am
Delein ~~lena-undesaid~~ powiedzmy ze ogladalam galerie... powiedzmy, ze wpadam w kompleksy... eek Czekaj, zaraz tam swoją najnowszą fotę zamieszczę, to ci przejdzie XD taaak.... tylko 90% gaiowiczek to lasencje, a ja to co? tylko mi nie wmawiajcie, ze brzydkie kaczatko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:33 am
aaaaaaaaa Julka heart heart heart heart stres juz mnie zzera gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:33 am
Addik Marlly Addik chile... znaczy sie ... elo ... znaczy sie ... yyy ... kto ty question nio powiedzmy ze jestem nowa whee aa.. scream sazpieg ... mooof kto ty jestes ... kto cie przyslal ... gdzie twoja kwatera ... jakdlugo jush szpiegujesh na tym swiecie ... i ... stare jakie jest twoje gg question xd spokojnie xd przyslala mnie... miho... hehehe tylko nie wiem czy chce sie do mnie przyznawac czy nie xd a co do gg... 6436206 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:34 am
Julka :p i gdzie ta bielizna dla mnie ?? a bylas grzeczna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:34 am
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ powiedzmy ze ogladalam galerie... powiedzmy, ze wpadam w kompleksy... eek Czekaj, zaraz tam swoją najnowszą fotę zamieszczę, to ci przejdzie XD taaak.... tylko 90% gaiowiczek to lasencje, a ja to co? tylko mi nie wmawiajcie, ze brzydkie kaczatko xp *prrrych* Ze mnie taka lasencja jak z koziej pupy reisentasche...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:35 am
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ powiedzmy ze ogladalam galerie... powiedzmy, ze wpadam w kompleksy... eek Czekaj, zaraz tam swoją najnowszą fotę zamieszczę, to ci przejdzie XD taaak.... tylko 90% gaiowiczek to lasencje, a ja to co? tylko mi nie wmawiajcie, ze brzydkie kaczatko xp *prrrych* Ze mnie taka lasencja jak z koziej pupy reisentasche... ja myslalem ze trąbka.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:35 am
albo mi sie wyfdaje, albo na gai jest coraz wiecej nowych polakof.... witam wszystkich nowych wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:36 am
i nie jestem szpiegiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:36 am
Marlly i nie jestem szpiegiem blaugh masz na to jakies dowody ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|