|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:55 am
Addik Neilameane Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying - chodz z nami polowic ^^ nieloobie tych lagoof przy zarzucaniu .. i ponoc angole znofu sa sweatdrop rasista, nacjonalista whatever blee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:56 am
Neilameane Addik Neilameane Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying - chodz z nami polowic ^^ nieloobie tych lagoof przy zarzucaniu .. i ponoc angole znofu sa sweatdrop no faktycznie jakis osobnik tu siedzi... no i tomir ma lekkie problemy ze zrozumieniem tego ziomka .... ale kogo to obchodzi ... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:57 am
Addik Neilameane Addik Neilameane Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying - chodz z nami polowic ^^ nieloobie tych lagoof przy zarzucaniu .. i ponoc angole znofu sa sweatdrop no faktycznie jakis osobnik tu siedzi... no i tomir ma lekkie problemy ze zrozumieniem tego ziomka .... ale kogo to obchodzi ... 3nodding xd a wiesz moze co "homeschooled" anczy? Bo ja nie za bardzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:59 am
taki wyraz oficjalnie nie istnieje ... ale tak wogle to homeschooled znaczy tyle co SZKOLA DOMOWA albo cosiq .... podobnego .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:01 am
Addik taki wyraz oficjalnie nie istnieje ... ale tak wogle to homeschooled znaczy tyle co SZKOLA DOMOWA albo cosiq .... podobnego . czyli dobrze podejrzewalam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:05 am
Chyba nie chce wnikac co to takiego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:07 am
//Now Playing: El-P [Fantastic Damage #08] The Nang, the Front, the Bush and the s**t [5:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:08 am
Christoff_Gangrell Chyba nie chce wnikac co to takiego xp zapewniam cię nie chcesz mi jej również robić... ale wiedzieć warto, może jakaś miła pani [lub pan, trza być tolerancyjnym względem pedałów] kiedyś zechce ci gałeczkę machnąć... tak więc chodzi o sex oralny w postaci ssania narządu męskiego przez kobietę heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:10 am
Kukus Christoff_Gangrell Chyba nie chce wnikac co to takiego xp zapewniam cię nie chcesz mi jej również robić... ale wiedzieć warto, może jakaś miła pani [lub pan, trza być tolerancyjnym względem pedałów] kiedyś zechce ci gałeczkę machnąć... tak więc chodzi o sex oralny w postaci ssania narządu męskiego przez kobietę heart w ostatnim zdaniu zignorowales pedalow... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:11 am
Ozzwald Kukus Christoff_Gangrell Chyba nie chce wnikac co to takiego xp zapewniam cię nie chcesz mi jej również robić... ale wiedzieć warto, może jakaś miła pani [lub pan, trza być tolerancyjnym względem pedałów] kiedyś zechce ci gałeczkę machnąć... tak więc chodzi o sex oralny w postaci ssania narządu męskiego przez kobietę heart w ostatnim zdaniu zignorowales pedalow... xp tak mi przykro... choć po namyśle... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE now playing: Alicia Keys - Diary [4:44]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 9:13 am
Addik Ozzwald Kukus Christoff_Gangrell Chyba nie chce wnikac co to takiego xp zapewniam ci�™ nie chcesz mi jej również robi�‡... ale wiedzie�‡ warto, może jaka�› mi�‚a pani [lub pan, trza by�‡ tolerancyjnym wzgl�™dem peda�‚ów] kiedy�› zechce ci ga�‚eczk�™ machn�…�‡... tak wi�™c chodzi o sex oralny w postaci ssania narz�…du m�™skiego przez kobiet�™ heart w ostatnim zdaniu zignorowales pedalow... xp mi pedaly nie przeszkadzaja .. do puty nie sa blizej nish 20m a jak sie nie stosuja do tych ograniczen to zalecam kastracje ... powiedz to Ozualowi... jego W-Fista maca....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|