|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:46 am
Ozzwald czesc.. wybacz nie wychwycilem cie z tlumu... wybilam sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:46 am
Bede to oglaszal co jakis czas, zeby kazdy mogl to uslyszec
Powstal pomysl ozywienia starej gildiowej strony www. Pierwotnie strona byla mojego autorstwa. Jej ostatnia aktualizacje mozecie znalezc pod tym adresem - http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ By w ogole przywrocic stronke do zycia, potrzebuje do tego wspolredaktorow. Proponowane stale dzialy to m.in. galeria, dzial rpg, wydarzenia, dzial o jmusic i przemyslenia... Jestem otwarty na wszelkie propozycje, wiec jezeli Ty, drogi gildiowiczu, czujesz sie na silach, jestes jakims pasjonatem i chcesz sie z kims tym podzielic (niekoniecznie musi to miec zwiazek z gilda, gaia czy japonia, moze to byc np. chocby skateboarding czy wlasny kacik z przemysleniami) to daj znac mi PM'kiem. Dzieki za uwage.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:47 am
Nightcatt Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja sie mecze ze swoim kotem.. ktoory wgryza mi sie w reke gonk i sciagam scany naruto wink biggrin beee kotek jest kochanym maleństwem.. ale tylko przez 1/5 dnia gonk .. jak spi albo je.. przez reszte czasu to .. auuu crying *potrząsa reką* maly koci predator !! xd gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:47 am
Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying jak ci nudno to sie ptaszkiem pobaw... ale nie tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:48 am
Ozzwald Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying jak ci nudno to sie ptaszkiem pobaw... ale nie tutaj... tylko zeby Cie nie podziobał xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell 5er4phin3 Tomir 5er4phin3 ninja Wiatm wszystkich... whee czesc tomir jestem biggrin Hey 5er4phin3(Serafina) miło mi... Czyżbym widziłą tu jakąś inspiracje Megatokyo??? Nieeeeeeeeeeee skąąąąąąąąąąąąąąąąąaad blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying jak ci nudno to sie ptaszkiem pobaw... ale nie tutaj... to by bylo starszne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:49 am
Lethiel Nightcatt Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja sie mecze ze swoim kotem.. ktoory wgryza mi sie w reke gonk i sciagam scany naruto wink biggrin beee kotek jest kochanym maleństwem.. ale tylko przez 1/5 dnia gonk .. jak spi albo je.. przez reszte czasu to .. auuu crying *potrząsa reką* maly koci predator !! xd gonk xd mnie jak pies ugryzl.. to ja zrobilem to samo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:49 am
Ozzwald Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying jak ci nudno to sie ptaszkiem pobaw... ale nie tutaj... nie ... dziekuje ... innym razem .... a ty na kturej imprezie zostawiles patyczeq question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:51 am
Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying - chodz z nami polowic ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:51 am
5er4phin3 Christoff_Gangrell 5er4phin3 Tomir 5er4phin3 ninja Wiatm wszystkich... whee czesc tomir jestem biggrin Hey 5er4phin3(Serafina) miło mi... Czyżbym widziłą tu jakąś inspiracje Megatokyo??? Nieeeeeeeeeeee skąąąąąąąąąąąąąąąąąaad blaugh xd Hehe......powiedzmy ze wierze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:52 am
]Goth bless[ Bede to oglaszal co jakis czas, zeby kazdy mogl to uslyszec Powstal pomysl ozywienia starej gildiowej strony www. Pierwotnie strona byla mojego autorstwa. Jej ostatnia aktualizacje mozecie znalezc pod tym adresem - http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ By w ogole przywrocic stronke do zycia, potrzebuje do tego wspolredaktorow. Proponowane stale dzialy to m.in. galeria, dzial rpg, wydarzenia, dzial o jmusic i przemyslenia... Jestem otwarty na wszelkie propozycje, wiec jezeli Ty, drogi gildiowiczu, czujesz sie na silach, jestes jakims pasjonatem i chcesz sie z kims tym podzielic (niekoniecznie musi to miec zwiazek z gilda, gaia czy japonia, moze to byc np. chocby skateboarding czy wlasny kacik z przemysleniami) to daj znac mi PM'kiem. Dzieki za uwage.oooooo.... mraauuurrr *oglada alboom ze zdjeciami* przypomina mi sie basenik twisted mwhahahah xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:53 am
Neilameane Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying - chodz z nami polowic ^^ nieloobie tych lagoof przy zarzucaniu .. i ponoc angole znofu sa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:53 am
Ozzwald mnie jak pies ugryzl.. to ja zrobilem to samo... hm... ale.. jak ja go ugryze to on mnie podrapie gonk xd w jego przypadq to nie jest takie proste xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:54 am
Addik Neilameane Addik jakos tak noodno sie zrobilo .... crying - chodz z nami polowic ^^ nieloobie tych lagoof przy zarzucaniu .. i ponoc angole znofu sa sweatdrop no faktycznie jakis osobnik tu siedzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|