|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane ze komp brata mi sie buntuje to jeszcze zniose, ale ze komp taty?? Szczyt stare a cio sie stalo? nie mozesh rybek lowic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Neilameane ze komp brata mi sie buntuje to jeszcze zniose, ale ze komp taty?? Szczyt stare a mnie kolano boli...... a co ma gruszka do wiatraka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:43 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja sie mecze ze swoim kotem.. ktoory wgryza mi sie w reke gonk i sciagam scany naruto wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Ozzwald Neilameane ze komp brata mi sie buntuje to jeszcze zniose, ale ze komp taty?? Szczyt stare a mnie kolano boli...... a co ma gruszka do wiatraka? tyle co ogoorek do telewizora xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Ozzwald Neilameane ze komp brata mi sie buntuje to jeszcze zniose, ale ze komp taty?? Szczyt stare a mnie kolano boli...... a co ma gruszka do wiatraka? nie wiem, ale chcialem sie z okazji ze ci sie komp buntuje pochwalic ze mnie kolano boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:44 am
Tomir Neilameane ze komp brata mi sie buntuje to jeszcze zniose, ale ze komp taty?? Szczyt stare a cio sie stalo? nie mozesh rybek lowic? jakbys zgadl.... zawisil sie, to go zrestartowalam, a teraz wlaczam rybki, to mi pisze, ze juz cos tam jest zalaczone =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:44 am
*je pieczywo WASA 3 ZBoża* chrups chrups domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:45 am
Neilameane Tomir Neilameane ze komp brata mi sie buntuje to jeszcze zniose, ale ze komp taty?? Szczyt stare a cio sie stalo? nie mozesh rybek lowic? jakbys zgadl.... zawisil sie, to go zrestartowalam, a teraz wlaczam rybki, to mi pisze, ze juz cos tam jest zalaczone ==' u mnie wciaz jestes na rybkach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja sie mecze ze swoim kotem.. ktoory wgryza mi sie w reke gonk i sciagam scany naruto wink biggrin beee kotek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Neilameane Ozzwald Neilameane ze komp brata mi sie buntuje to jeszcze zniose, ale ze komp taty?? Szczyt stare a mnie kolano boli...... a co ma gruszka do wiatraka? nie wiem, ale chcialem sie z okazji ze ci sie komp buntuje pochwalic ze mnie kolano boli... *chwila ciszy*.................. acha........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:46 am
czesc.. wybacz nie wychwycilem cie z tlumu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir Neilameane Tomir Neilameane ze komp brata mi sie buntuje to jeszcze zniose, ale ze komp taty?? Szczyt stare a cio sie stalo? nie mozesh rybek lowic? jakbys zgadl.... zawisil sie, to go zrestartowalam, a teraz wlaczam rybki, to mi pisze, ze juz cos tam jest zalaczone ==' u mnie wciaz jestes na rybkach xd no a teraz mozesz wejsc jeszcze raz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jakos tak noodno sie zrobilo .... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir Neilameane Tomir Neilameane ze komp brata mi sie buntuje to jeszcze zniose, ale ze komp taty?? Szczyt stare a cio sie stalo? nie mozesh rybek lowic? jakbys zgadl.... zawisil sie, to go zrestartowalam, a teraz wlaczam rybki, to mi pisze, ze juz cos tam jest zalaczone ==' u mnie wciaz jestes na rybkach xd .................. powalnoe..................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|