|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:21 am
Ozzwald opcy Baliaur hey... ja tam w RTS grac nie lubie xp ja lubie pod warunkiem ze sa w nich gole baby...... xd CHCEMY CYCKOW TO ZMIEN PLECa ja kce sznura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:22 am
a propo rodzynek BLEE lece papa wszystkim :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj chrisiu 4laugh *przytuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ja lbuie grac w Uplinka lub DX Ball xd xd xd xd xd a xd plinka mnie pare osob wysmialo....ale dobra czy chodzi o Half Life - Uplink????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel a feeee.. nie cierpiu ciasta z rodzynkami xd mwhahahah !! *rzooca w niego droshrzoowkami pelnymi rodzynek* :> *Odwraca zwrot wypadkowej sily kinetycznej plugawego ciacha odsyłąjąc je do Lethiel* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja Wiatm wszystkich... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili a propo rodzynek BLEE lece papa wszystkim :*a ja loobie rodzyny .... 3nodding tylko nie na klacie .... stare papapa ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:23 am
Baliaur Ozzwald opcy Baliaur hey... ja tam w RTS grac nie lubie xp ja lubie pod warunkiem ze sa w nich gole baby...... xd CHCEMY CYCKOW TO ZMIEN PLECa ja kce sznura...po co jak moge popatrzec na twoje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili a propo rodzynek BLEE lece papa wszystkim :*papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel Addik ty uwazaj co mowish ... bo ja mam jeszcze pol sloika ogoorkoof kiszonych ... widzish blaugh Adiik to mooj ogoorkowy hiroł xd .. nie pozwoli ci mnie aniołkowac !! xd *rzoot w Zero ciastem* *łapie ciasto i zjada* eek Rodzynki ?! *Błeeeeeeeeeeeeee ciasto na ścianę* Nie znasz sie! Rodzynki rzadza!!! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald opcy Baliaur hey... ja tam w RTS grac nie lubie xp ja lubie pod warunkiem ze sa w nich gole baby...... xd CHCEMY CYCKOW TO ZMIEN PLECa ja kce sznura... to ja nie mowie czego ja chce blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur ja lbuie grac w Uplinka lub DX Ball xd xd xd xd xd a xd plinka mnie pare osob wysmialo....ale dobra czy chodzi o Half Life - Uplink???? _-_ niee.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:24 am
Quili a propo rodzynek BLEE lece papa wszystkim :*czesc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:24 am
PointZer0 Lethiel a feeee.. nie cierpiu ciasta z rodzynkami xd mwhahahah !! *rzooca w niego droshrzoowkami pelnymi rodzynek* :> *Odwraca zwrot wypadkowej sily kinetycznej plugawego ciacha odsyłąjąc je do Lethiel* domokun O.o ..... gonk *piiiiiiiisk* *schyla sie* ufff..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|