|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:14 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel argh... xd *zaciska piastki* *oddycha gleboko* sokojnie :] .. Bo Ci krewka odpłynie z gł竩 aniołku :] aaaaaaaargh.. !!! ja ci dam aniołka !! scream xd *skacze na niego z poducha* *pac* xd *odskakuje , materializuje w łapie pęczek kiełbasy i wyrywa nim jak biczem poduchę* Ni Poducha ni kisiel mi sie straszny domokun *zagryza kiełbasę* ty uwazaj co mowish ... bo ja mam jeszcze pol sloika ogoorkoof kiszonych ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:15 am
Baliaur hey... ja tam w RTS grac nie lubie xp ja lubie pod warunkiem ze sa w nich gole baby...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:16 am
Ozzwald Lethiel witaj Ozziu 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee i jak matma ?? .. bo podobno byla potworna O_o fatalnie... argh.. nio wlasnie.. przyjaciel i kochanie załamani nia są .. ech.. gloopia zla matematyka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:16 am
opcy Baliaur hey... ja tam w RTS grac nie lubie xp ja lubie pod warunkiem ze sa w nich gole baby...... xd a tanya moze byc question blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:17 am
Lethiel Ozzwald Lethiel witaj Ozziu 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee i jak matma ?? .. bo podobno byla potworna O_o fatalnie... argh.. nio wlasnie.. przyjaciel i kochanie załamani nia są .. ech.. gloopia zla matematyka xp I pomyslec, ze nie bede musial jej zdawac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:17 am
Addik opcy Baliaur hey... ja tam w RTS grac nie lubie xp ja lubie pod warunkiem ze sa w nich gole baby...... xd a tanya moze byc question blaugh jesli spelnia warunk progowe to tak! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:18 am
ja lbuie grac w Uplinka lub DX Ball xd xd xd xd
xd a xd plinka mnie pare osob wysmialo....ale dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur hey... ja tam w RTS grac nie lubie xp ja lubie pod warunkiem ze sa w nich gole baby...... xd CHCEMY CYCKOW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik ty uwazaj co mowish ... bo ja mam jeszcze pol sloika ogoorkoof kiszonych ... widzish blaugh Adiik to mooj ogoorkowy hiroł xd .. nie pozwoli ci mnie aniołkowac !! xd *rzoot w Zero ciastem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:19 am
]Goth bless[ argh.. nio wlasnie.. przyjaciel i kochanie załamani nia są .. ech.. gloopia zla matematyka xp I pomyslec, ze nie bede musial jej zdawac xd oni tesh nie musieli... ja nie zdawalam matmy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy Baliaur hey... ja tam w RTS grac nie lubie xp ja lubie pod warunkiem ze sa w nich gole baby...... xd CHCEMY CYCKOW 3nodding zgadzam sie z przedmowca 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Addik ty uwazaj co mowish ... bo ja mam jeszcze pol sloika ogoorkoof kiszonych ... widzish blaugh Adiik to mooj ogoorkowy hiroł xd .. nie pozwoli ci mnie aniołkowac !! xd *rzoot w Zero ciastem* *łapie ciasto i zjada* eek Rodzynki ?! *Błeeeeeeeeeeeeee ciasto na ścianę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:20 am
Lethiel Addik ty uwazaj co mowish ... bo ja mam jeszcze pol sloika ogoorkoof kiszonych ... widzish blaugh Adiik to mooj ogoorkowy hiroł xd .. nie pozwoli ci mnie aniołkowac !! xd *rzoot w Zero ciastem* co z tymi ogoorkami?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:21 am
PointZer0 Lethiel Addik ty uwazaj co mowish ... bo ja mam jeszcze pol sloika ogoorkoof kiszonych ... widzish blaugh Adiik to mooj ogoorkowy hiroł xd .. nie pozwoli ci mnie aniołkowac !! xd *rzoot w Zero ciastem* *łapie ciasto i zjada* eek Rodzynki ?! *Błeeeeeeeeeeeeee ciasto na ścianę* a feeee.. nie cierpiu ciasta z rodzynkami xd mwhahahah !! *rzooca w niego droshrzoowkami pelnymi rodzynek* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|