|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:50 am
Neilameane Tomir ehh ale sie te gupiki rzucaja xd o lowisz... to ide co Ciebie ^^ apropos lowienia .... kupilem nowa wedke i jest gozej nish na zwyklej .... nienadaje sie do tego ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:50 am
ej, tak chyba nie w temacie jestem co to "yaoi" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:51 am
Addik Neilameane Tomir ehh ale sie te gupiki rzucaja xd o lowisz... to ide co Ciebie ^^ apropos lowienia .... kupilem nowa wedke i jest gozej nish na zwyklej .... nienadaje sie do tego ... tez mam nowa. Ale nie jest tak zle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:52 am
Addik Neilameane Tomir ehh ale sie te gupiki rzucaja xd o lowisz... to ide co Ciebie ^^ apropos lowienia .... kupilem nowa wedke i jest gozej nish na zwyklej .... nienadaje sie do tego ... poprostu musisz pocwiczyć 3nodding mi tesh sie na poczatq nie udawało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili ej, tak chyba nie w temacie jestem co to "yaoi" ? to takie ... japonskie ... rysowane ... zboczone ... pedalskie ... cosiq blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili ej, tak chyba nie w temacie jestem co to "yaoi" ? zaiazek dwoch mezczyzn. Przeciwnienstwem jest yuri (czyli zwiazek dwoch kobiet).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:53 am
Quili ej, tak chyba nie w temacie jestem co to "yaoi" ? eme.. nio wiesh.. pan z panem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:54 am
aha, thx za wytłumaczenie....... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:55 am
Quili aha, thx za wytłumaczenie....... eek trza narod uswiadamiac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Quili ej, tak chyba nie w temacie jestem co to "yaoi" ? eme.. nio wiesh.. pan z panem xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!@#$%^&*())(*&^%$#$%^&*..itp itd...net mi sie wali i mam glupiego wira...anyway...o czym, gadacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:56 am
Neilameane Quili aha, thx za wytłumaczenie....... eek trza narod uswiadamiac ^^ no tak.........tak.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:57 am
Vykk !@#$%^&*())(*&^%$#$%^&*..itp itd...net mi sie wali i mam glupiego wira...anyway...o czym, gadacie?? trza bylo piraty i gole baby sciagac?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:58 am
Quili Neilameane Quili aha, thx za wytłumaczenie....... eek trza narod uswiadamiac ^^ no tak.........tak..... no ... w matrixie tesh uswiadamiali .... ale to na dobre im nie wyszlo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|