|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:43 am
Ryhol Addik no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh } Ja czasami kocham inaczej blaugh no comments xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:44 am
dobra, to jak to jest z tymi cytatami ? please o olśnienie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:44 am
Ryhol Addik no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh } Ja czasami kocham inaczej blaugh czepiam sie.. ale co mash na mysli??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:45 am
Quili dobra, to jak to jest z tymi cytatami ? please o olśnienie bo za duzo cytyatow zesmy coponiektorzy przytaczali za jednym zamachem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili dobra, to jak to jest z tymi cytatami ? please o olśnienie mozesh najwyshej 5 3nodding ... nie czytalas regoolaminu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili dobra, to jak to jest z tymi cytatami ? please o olśnienie znaczy sie ... chodzi o to ze uzywalismy quote wiecej nish 5 razy ... przeprasham ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:46 am
Baliaur Ryhol Addik no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh } Ja czasami kocham inaczej blaugh czepiam sie.. ale co mash na mysli?? no lubie rozne pozycje blaugh zreszta w dziale Yaoi masz odpowiedz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ryhol Addik no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh } Ja czasami kocham inaczej blaugh czepiam sie.. ale co mash na mysli?? zgaduj. Masz 3 kolka ratunkowe: telefon do przyjaciela, publicznosc (czyli my ^^) i pol na pol ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//Now Playing: Blur [Think Tank #07] Caravan [4:35]
sluchem se..... co nie?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:47 am
Lethiel Quili dobra, to jak to jest z tymi cytatami ? please o olśnienie mozesh najwyshej 5 3nodding ... nie czytalas regoolaminu ?? sweatdrop nie czytałam bo nie chciała sie cham właczyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:47 am
ehh ale sie te gupiki rzucaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:48 am
Ryhol Baliaur Ryhol Addik no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh } Ja czasami kocham inaczej blaugh czepiam sie.. ale co mash na mysli?? no lubie rozne pozycje blaugh zreszta w dziale Yaoi masz odpowiedz blaugh gonk bosh... yaoi??? gonk gonk gonk [sic!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir ehh ale sie te gupiki rzucaja xd o lowisz... to ide co Ciebie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Baliaur Ryhol Addik no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh } Ja czasami kocham inaczej blaugh czepiam sie.. ale co mash na mysli?? no lubie rozne pozycje blaugh zreszta w dziale Yaoi masz odpowiedz blaugh nie zebym cosiq mial .... ale yaoi eek ... straszny jestes ... ja sie do ciebie zblizac nie bede ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:49 am
Neilameane Tomir ehh ale sie te gupiki rzucaja xd o lowisz... to ide co Ciebie ^^ pokoj poland tam gdzie zawsze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|