|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:37 am
Addik M-Teen jak gadacie o okularahc to ja wam sie pochwale, ze ja mam -5,5 xp bez zadnych podtekstow (wada wrodzona) najzabawniejsze u mnie jest to ze tesh mam wrodzona ... a u mnie w rodzinie 4 pokolenia wstecz nikt pingli nie nosil ... exclaim i niewiadomo na kogo wine zzrzucic ... u mnie wiadomo: babcia i dziadek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Quili: na litosc boska........... CYTATY!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:39 am
Quili Neilameane ja jak bylam mala to nisilam takie korekcyjne. Potem juz nie musialam. Od poltorej roku dopiero nosze brele. A te przyciemniane sa nawet lepsze niz normalne ^^ hm....widze ze wywołałam dyskusje na temat pingli blaugh fajnie a co, ciekawy temat. ^^ Moja kumpela ma chyba -7,6 i ma doslownie denka od butelek. Ale w lato ma jechac na jakies leczenie laserem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:39 am
M-Teen Addik M-Teen jak gadacie o okularahc to ja wam sie pochwale, ze ja mam -5,5 xp bez zadnych podtekstow (wada wrodzona) najzabawniejsze u mnie jest to ze tesh mam wrodzona ... a u mnie w rodzinie 4 pokolenia wstecz nikt pingli nie nosil ... exclaim i niewiadomo na kogo wine zzrzucic ... u mnie wiadomo: babcia i dziadek xp u mnie nosil dziadek.. nosi babcia i mama .. eme.. a ja widzu normalnie xd .. i nie noshu... podejshane .. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:40 am
opcy @Quili: na litosc boska........... CYTATY!!!!! czy o czymś nie wiem ? eek whee sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:40 am
no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh }
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:41 am
opcy @Quili: na litosc boska........... CYTATY!!!!! crying .. mowilam im a oni nic xd *wdrapooje mu sie na glowe* buuu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy @Quili: na litosc boska........... CYTATY!!!!! wiem, wiem, Lethiel juz uwage zwrocila....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen Addik M-Teen jak gadacie o okularahc to ja wam sie pochwale, ze ja mam -5,5 xp bez zadnych podtekstow (wada wrodzona) najzabawniejsze u mnie jest to ze tesh mam wrodzona ... a u mnie w rodzinie 4 pokolenia wstecz nikt pingli nie nosil ... exclaim i niewiadomo na kogo wine zzrzucic ... u mnie wiadomo: babcia i dziadek xp u mnie nosil dziadek.. nosi babcia i mama .. eme.. a ja widzu normalnie xd .. i nie noshu... podejshane .. ninja a u mnie wszyyyscy blaugh looz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh } sorry, moja wina, ja zaczełam.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:42 am
Playin' Pink Famili Portrait.. czy zdarzylo wam sie kiedykolwiek polubic piosenke przez sen?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh } Ja czasami kocham inaczej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
u mnie to sw. p. dziadek nosil. Na mame trudno wine zwalic, bo ona jest dalekowzroczna. No chyba, ze jeszcze tata....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|