Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12018 12019 12020 12021 12022 12023 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

M-Teen

PostPosted: Mon May 09, 2005 7:37 am

Addik
M-Teen
jak gadacie o okularahc to ja wam sie pochwale, ze ja mam -5,5 xp bez zadnych podtekstow (wada wrodzona)

najzabawniejsze u mnie jest to ze tesh mam wrodzona ... a u mnie w rodzinie 4 pokolenia wstecz nikt pingli nie nosil ... exclaim i niewiadomo na kogo wine zzrzucic ...
u mnie wiadomo: babcia i dziadek xp
PostPosted: Mon May 09, 2005 7:38 am

Ryhol
Przypelzlem (:

siema ...

NaviRetlav

opcy

@Quili: na litosc boska........... CYTATY!!!!!

Ryhol
Przypelzlem (:
siema biggrin

Tomir

Neilameane

PostPosted: Mon May 09, 2005 7:39 am

Quili
Neilameane
ja jak bylam mala to nisilam takie korekcyjne. Potem juz nie musialam. Od poltorej roku dopiero nosze brele. A te przyciemniane sa nawet lepsze niz normalne ^^
hm....widze ze wywołałam dyskusje na temat pingli blaugh fajnie

a co, ciekawy temat. ^^
Moja kumpela ma chyba -7,6 i ma doslownie denka od butelek. Ale w lato ma jechac na jakies leczenie laserem....
PostPosted: Mon May 09, 2005 7:39 am

M-Teen
Addik
M-Teen
jak gadacie o okularahc to ja wam sie pochwale, ze ja mam -5,5 xp bez zadnych podtekstow (wada wrodzona)

najzabawniejsze u mnie jest to ze tesh mam wrodzona ... a u mnie w rodzinie 4 pokolenia wstecz nikt pingli nie nosil ... exclaim i niewiadomo na kogo wine zzrzucic ...

u mnie nosil dziadek.. nosi babcia i mama .. eme.. a ja widzu normalnie xd .. i nie noshu... podejshane .. ninja

Lethiel

Tipsy Lunatic

Quili

PostPosted: Mon May 09, 2005 7:40 am

opcy
czy o czymś nie wiem ? eek whee sweatdrop xd
PostPosted: Mon May 09, 2005 7:40 am

no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh }

NaviRetlav

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon May 09, 2005 7:41 am

opcy

crying .. mowilam im a oni nic xd
*wdrapooje mu sie na glowe*
buuu..

opcy

wiem, wiem, Lethiel juz uwage zwrocila....

Neilameane

BizzyG

Lethiel
M-Teen
Addik
M-Teen

u mnie nosil dziadek.. nosi babcia i mama .. eme.. a ja widzu normalnie xd .. i nie noshu... podejshane .. ninja

a u mnie wszyyyscy blaugh looz

Addik
no fajnie .... wystarczylo poryszyc temat o goglach i odrazu okazalo sie ze polowa gildi to szklaze .... ja nawet nie bede pytal o nic innego bo wtedy to sie narobi ... { kto jest tranzystorem question blaugh }
sorry, moja wina, ja zaczełam.... blaugh

Quili

Baliaur

PostPosted: Mon May 09, 2005 7:42 am

Playin' Pink Famili Portrait.. czy zdarzylo wam sie kiedykolwiek polubic piosenke przez sen?? xd

Addik

Ja czasami kocham inaczej blaugh

Ryhol

Neilameane

u mnie to sw. p. dziadek nosil. Na mame trudno wine zwalic, bo ona jest dalekowzroczna. No chyba, ze jeszcze tata....
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12018 12019 12020 12021 12022 12023 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games