|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:32 am
Lethiel M-Teen opcy M-Teen aaaaaaaaaaa scream 8wpada w szał* *zaczyna deptac po plekacie i rwac go na strzepy* *na podlodze lezy rozlana farba, sterty bialych kartke wymietolonych, pedzle, przybory kreslarski i zolte strzepy bylego plakatu* *do niekogo nie dozywa sie slowem* *wychodzi cala czerwona i wsciekla zatraskujac za soba drzwi* *zbiera kawalki plakatu skleja je tasma klejaca i wiesza na drzwiach pokoju eMki* 3nodding evil *otwiera drziw swojego pokoju, patrzy na drzwi z najgorszym plkatem w jej karierze* aaaaaaaaaaagh!!!! OPCY scream scream scream *zdiera plakat, robi z niego wielka kulke* *idzie w strone opcego* *otwiera mu usta i wpycha wielka kulke wewntrz* AGH!!!!!!!!!! scream UGABUGA!!! xp scream scream scream stressed *wraca do pokoju, zatsraskuje drzwi* eek ... dokladnie Lethi: eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:33 am
Lethiel neil addik !!! skracac posty bo was mody dorwą gonk xd o kurcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik a co ty sie tak bunkrujesz question nie mam cio robic.. to podgladam blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jak gadacie o okularahc to ja wam sie pochwale, ze ja mam -5,5 xp bez zadnych podtekstow (wada wrodzona)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:34 am
atak wogoole to witaj 4laugh *przytuuuuuuul* a ja okoolarkoof nie noshu.. wiec nie w temacie jestem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:35 am
Neilameane Quili Neilameane Addik Quili Addik Lethiel Quili hm......bez pingli chyba lepiej byŦ#8218;o..... stare niom xd 3nodding a ja mam pingle i nie nazekam blaugh ale tobie pasują blaugh już ściągam (pingle) nom ... niepowiedzial bym ... chodzilo mi bardziej na realu ... sweatdrop niedlugo bede wymienial xd Ja mialam wymieniane w lutym na mocniejsze o polowke (mam minusy). No i przyciemniane. Bo mnie slonce zawsze razi i migrena w oczach gotowa. spox, ja też w realu okulary nosze, ale nie w budzie, z -0,75 da sie żyć blaugh gorzej jak nia niektorych lekcjach siedzisz z tylu... doslownie plama. staram sie wystrzegac takich rejonów wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja jak bylam mala to nisilam takie korekcyjne. Potem juz nie musialam. Od poltorej roku dopiero nosze brele. A te przyciemniane sa nawet lepsze niz normalne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:36 am
*wychodzi z pokoju z miska ciastek i bezczelnie mlaska prroduktem konsumowanym* xp *siada na swoj fotel , wbija sie w nieg i w milczeniu konsumuje z naburmuszona mina* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen jak gadacie o okularahc to ja wam sie pochwale, ze ja mam -5,5 xp bez zadnych podtekstow (wada wrodzona) najzabawniejsze u mnie jest to ze tesh mam wrodzona ... a u mnie w rodzinie 4 pokolenia wstecz nikt pingli nie nosil ... exclaim i niewiadomo na kogo wine zzrzucic ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel atak wogoole to witaj 4laugh *przytuuuuuuul* a ja okoolarkoof nie noshu.. wiec nie w temacie jestem crying ja dopiero bede nosil wiec tesh nie za bardzo w temacie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:37 am
Neilameane ja jak bylam mala to nisilam takie korekcyjne. Potem juz nie musialam. Od poltorej roku dopiero nosze brele. A te przyciemniane sa nawet lepsze niz normalne ^^ hm....widze ze wywołałam dyskusje na temat pingli blaugh fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:37 am
Lethiel atak wogoole to witaj 4laugh *przytuuuuuuul* a ja okoolarkoof nie noshu.. wiec nie w temacie jestem crying witaj whee a ja nosze moje okulary sporadycznie xp ale niestety chyba ta sporadycznosc dobiegnie konca... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|