|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:25 am
Addik Quili Addik Lethiel Quili hm......bez pingli chyba lepiej było..... stare niom xd 3nodding a ja mam pingle i nie nazekam blaugh ale tobie pasują blaugh już ściągam (pingle) nom ... niepowiedzial bym ... chodzilo mi bardziej na realu ... sweatdrop niedlugo bede wymienial xd nie nażekaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:26 am
Addik Quili Addik Lethiel Quili hm......bez pingli chyba lepiej byŦ#8218;o..... stare niom xd 3nodding a ja mam pingle i nie nazekam blaugh ale tobie pasują blaugh już ściągam (pingle) nom ... niepowiedzial bym ... chodzilo mi bardziej na realu ... sweatdrop niedlugo bede wymienial xd Ja mialam wymieniane w lutym na mocniejsze o polowke (mam minusy). No i przyciemniane. Bo mnie slonce zawsze razi i migrena w oczach gotowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzisiaj spisywalem wszystkie moje oceny .... kcecie zobaczyc question sa naprawde straszne ... stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen aaaaaaaaaaa scream 8wpada w szał* *zaczyna deptac po plekacie i rwac go na strzepy* *na podlodze lezy rozlana farba, sterty bialych kartke wymietolonych, pedzle, przybory kreslarski i zolte strzepy bylego plakatu* *do niekogo nie dozywa sie slowem* *wychodzi cala czerwona i wsciekla zatraskujac za soba drzwi* *zbiera kawalki plakatu skleja je tasma klejaca i wiesza na drzwiach pokoju eMki* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:27 am
Neilameane Ja mialam wymieniane w lutym na mocniejsze o polowke (mam minusy). No i przyciemniane. Bo mnie slonce zawsze razi i migrena w oczach gotowa. a ja mam takie jak na zdjeciu......... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:28 am
Addik dzisiaj spisywalem wszystkie moje oceny .... kcecie zobaczyc question sa naprawde straszne ... stare gonk lepiej nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:28 am
Neilameane Addik Quili Addik Lethiel Quili hm......bez pingli chyba lepiej byŦ#8218;o..... stare niom xd 3nodding a ja mam pingle i nie nazekam blaugh ale tobie pasują blaugh już ściągam (pingle) nom ... niepowiedzial bym ... chodzilo mi bardziej na realu ... sweatdrop niedlugo bede wymienial xd Ja mialam wymieniane w lutym na mocniejsze o polowke (mam minusy). No i przyciemniane. Bo mnie slonce zawsze razi i migrena w oczach gotowa. spox, ja też w realu okulary nosze, ale nie w budzie, z -0,75 da sie żyć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:29 am
opcy Neilameane Ja mialam wymieniane w lutym na mocniejsze o polowke (mam minusy). No i przyciemniane. Bo mnie slonce zawsze razi i migrena w oczach gotowa. a ja mam takie jak na zdjeciu......... xp a mi w ciagu 6 lat sie zmiejszyly od +6 do +1,5 na lewe oko xp ale i tak ich juz nie noshe.... nienawidze bryli scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:30 am
opcy M-Teen aaaaaaaaaaa scream 8wpada w szał* *zaczyna deptac po plekacie i rwac go na strzepy* *na podlodze lezy rozlana farba, sterty bialych kartke wymietolonych, pedzle, przybory kreslarski i zolte strzepy bylego plakatu* *do niekogo nie dozywa sie slowem* *wychodzi cala czerwona i wsciekla zatraskujac za soba drzwi* *zbiera kawalki plakatu skleja je tasma klejaca i wiesza na drzwiach pokoju eMki* 3nodding evil *otwiera drziw swojego pokoju, patrzy na drzwi z najgorszym plkatem w jej karierze* aaaaaaaaaaagh!!!! OPCY scream scream scream *zdiera plakat, robi z niego wielka kulke* *idzie w strone opcego* *otwiera mu usta i wpycha wielka kulke wewntrz* AGH!!!!!!!!!! scream UGABUGA!!! xp scream scream scream stressed *wraca do pokoju, zatsraskuje drzwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:31 am
M-Teen opcy M-Teen aaaaaaaaaaa scream 8wpada w szał* *zaczyna deptac po plekacie i rwac go na strzepy* *na podlodze lezy rozlana farba, sterty bialych kartke wymietolonych, pedzle, przybory kreslarski i zolte strzepy bylego plakatu* *do niekogo nie dozywa sie slowem* *wychodzi cala czerwona i wsciekla zatraskujac za soba drzwi* *zbiera kawalki plakatu skleja je tasma klejaca i wiesza na drzwiach pokoju eMki* 3nodding evil *otwiera drziw swojego pokoju, patrzy na drzwi z najgorszym plkatem w jej karierze* aaaaaaaaaaagh!!!! OPCY scream scream scream *zdiera plakat, robi z niego wielka kulke* *idzie w strone opcego* *otwiera mu usta i wpycha wielka kulke wewntrz* AGH!!!!!!!!!! scream UGABUGA!!! xp scream scream scream stressed *wraca do pokoju, zatsraskuje drzwi* eek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:32 am
neil addik !!! skracac posty bo was mody dorwą gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:32 am
Quili Neilameane Addik Quili Addik Lethiel Quili hm......bez pingli chyba lepiej byŦ#8218;o..... stare niom xd 3nodding a ja mam pingle i nie nazekam blaugh ale tobie pasują blaugh już ściągam (pingle) nom ... niepowiedzial bym ... chodzilo mi bardziej na realu ... sweatdrop niedlugo bede wymienial xd Ja mialam wymieniane w lutym na mocniejsze o polowke (mam minusy). No i przyciemniane. Bo mnie slonce zawsze razi i migrena w oczach gotowa. spox, ja też w realu okulary nosze, ale nie w budzie, z -0,75 da sie żyć blaugh gorzej jak nia niektorych lekcjach siedzisz z tylu... doslownie plama.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|