|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:18 am
Quili hm......bez pingli chyba lepiej było..... stare niom xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Tomir Vykk hejka wszystkim... a co nie obmacywales ich tym razem?? to moze dlatego xd whee blaugh oo czesc vykk jak wytrzymales z julka przez ostatnie kilka dni? biggrin chiwlami bylo ciezko gdy sie zbierala do domu bo miala ciagle problemy z pociagami xp a tak to bylo super...zrobila mi tylko mala demolke z szuflada z rysunkami blaugh i powiedizala zebym sie cieszyl ze nie ma Maryski bo by mi polowe rysunkow porozkradala xd xp whee ...i dalismy jej nektar tanich bogow za 4.85....czyli komandosa xd wkoncu trzeba uczyc sie kultury xd xd xd xd yeah tanie wina sa dobre bo sa dobre i tanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel buuuuu... jedzonko sie skończylo sad xd a mi sie kawa skonczyla sad i chyba olej w glowie.. xp ale to juz dawno.. Vykkus mozebys tak sobie gadulca wlaczyLL??? i ostatnio dostaje nie wiem czego.. bo mnie pusta artystyczna wsysa.. xp przkro mimmowic ale jakiegos wira zlapalem i wychodzacych pakietow z kompa mam 5 razy wiecej niz przychodzaych...myslalem ze sasser albo blaster ale lipa i ni ma hu....zeby sie go pozbyc:/ nawet nie wiem co to za gowno musze zropbic kolejna reinstalke sysa:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurde, zeby u nas takie porzadne cosplaye byly...  - pan Cloud  - Zbieranina bohaterow z FF i kochany Chokobo ^______^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:19 am
Addik opcy Addik opcy le lurk......... nie uwierzycie........ ale panie w dziekanacie byly mile............ czesc ... opcy .... mash wypas sig ... gdzie go znalazles question sam se narysowalem....... wypas ... narysujesh min tesh question nie wiem....... nie mam skanera na miejscu...... a co takie bazgroly bys chcial......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:19 am
Lethiel Quili hm......bez pingli chyba lepiej było..... stare niom xd 3nodding a ja mam pingle i nie nazekam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:20 am
Czesc Wam!!! Rodzicow nie ma, to mnie nikt nie wywali ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:21 am
]Goth bless[ Kurde, zeby u nas takie porzadne cosplaye byly...  - pan Cloud  - Zbieranina bohaterow z FF i kochany Chokobo ^______^ yeah! ja na daikoku bede sie przebieral za zacka ^_^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:21 am
Addik Lethiel Quili hm......bez pingli chyba lepiej było..... stare niom xd 3nodding a ja mam pingle i nie nazekam blaugh ale tobie pasują blaugh już ściągam (pingle)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:22 am
Neilameane Czesc Wam!!! Rodzicow nie ma, to mnie nikt nie wywali ^^ Czesc Neil biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Baliaur Lethiel buuuuu... jedzonko sie skończylo sad xd a mi sie kawa skonczyla sad i chyba olej w glowie.. xp ale to juz dawno.. Vykkus mozebys tak sobie gadulca wlaczyLL??? i ostatnio dostaje nie wiem czego.. bo mnie pusta artystyczna wsysa.. xp przkro mimmowic ale jakiegos wira zlapalem i wychodzacych pakietow z kompa mam 5 razy wiecej niz przychodzaych...myslalem ze sasser albo blaster ale lipa i ni ma hu....zeby sie go pozbyc:/ nawet nie wiem co to za gowno musze zropbic kolejna reinstalke sysa:/ to wejdz tu.. najlepshy antywir to format.. dlatego jak bede miala new compa to windowsowi mowimy papa,.. no dobra zostawie tego smiecia ale tylko do gier xp Edit: bosh ile literowek.. playin' Puddle Of Mudd Blurry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:24 am
Neilameane Czesc Wam!!! Rodzicow nie ma, to mnie nikt nie wywali ^^ siema ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:24 am
Bosh... Dzisiaj w szkole normalnie pogrom. Dwa sprawdziany z biologi (taie rzeczy byly, ze pozal sie Boze, jesli bede miec chociazby 3 to juz bedzie dobrze) i z fizyki (ale to juz olewam. Plus jeszcze oddawali prace z polskiego i matematyki. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:25 am
aaaaaaaaaaa scream 8wpada w szał* *zaczyna deptac po plekacie i rwac go na strzepy* *na podlodze lezy rozlana farba, sterty bialych kartke wymietolonych, pedzle, przybory kreslarski i zolte strzepy bylego plakatu* *do niekogo nie dozywa sie slowem* *wychodzi cala czerwona i wsciekla zatraskujac za soba drzwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|