|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:54 am
]Goth bless[ Baliaur heh ja wlasnie bede gravitki konczyc xd "chuuuuuuuuuuuuuuu" heart domokun heh najbardziej pogrzany pomysl.. przebrac sie za ebichu xp Kage bo ja mam takiego fuksa ze moge sobie ksiazki za pol ceny zamawiac heart xd hey Quili 3nodding eek heart JA TEZ TAK CHCEEEE!!!!! scream gonk crying coz nie kazdego rodzice maja ksiegarnie xd co prawda teraz juz prawie tam ksiazek nie ma.. ale nadal zamawiac sobie moge blaugh hmm wie ktos jak mozna z ostrzyzonej do ramion brunetki chii zrobic??? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:54 am
Quili nowa jestem, od wczoraj z polski wink jak na nowa niezle Ci sie powodzi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:57 am
Baliaur ]Goth bless[ Baliaur heh ja wlasnie bede gravitki konczyc xd "chuuuuuuuuuuuuuuu" heart domokun heh najbardziej pogrzany pomysl.. przebrac sie za ebichu xp Kage bo ja mam takiego fuksa ze moge sobie ksiazki za pol ceny zamawiac heart xd hey Quili 3nodding eek heart JA TEZ TAK CHCEEEE!!!!! scream gonk crying coz nie kazdego rodzice maja ksiegarnie xd co prawda teraz juz prawie tam ksiazek nie ma.. ale nadal zamawiac sobie moge blaugh hmm wie ktos jak mozna z ostrzyzonej do ramion brunetki chii zrobic??? xp Peruka? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ]Goth bless[ Baliaur heh ja wlasnie bede gravitki konczyc xd "chuuuuuuuuuuuuuuu" heart domokun heh najbardziej pogrzany pomysl.. przebrac sie za ebichu xp Kage bo ja mam takiego fuksa ze moge sobie ksiazki za pol ceny zamawiac heart xd hey Quili 3nodding eek heart JA TEZ TAK CHCEEEE!!!!! scream gonk crying coz nie kazdego rodzice maja ksiegarnie xd co prawda teraz juz prawie tam ksiazek nie ma.. ale nadal zamawiac sobie moge blaugh hmm wie ktos jak mozna z ostrzyzonej do ramion brunetki chii zrobic??? xp A po co Ci Chii? Mozesz sie przeciez tak przebrac za Kirbiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Quili nowa jestem, od wczoraj z polski wink jak na nowa niezle Ci sie powodzi 3nodding taaaa ? biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:00 am
]Goth bless[ A po co Ci Chii? Mozesz sie przeciez tak przebrac za Kirbiego xd  eek wha??? nie no co ty.. za to Julka sie przebrac nie zekce.. IbriĆ peruka jest droga xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:00 am
Quili Omega Sun Quili nowa jestem, od wczoraj z polski wink jak na nowa niezle Ci sie powodzi 3nodding taaaa ? biggrin wink no bo napisalas dopiero 15 postow a nie chocisz w szmatach tylko w drozszych ciuszkach ninja (chyba ze jestes mulem albo masz dobrze ustawionych znajomych wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:04 am
Omega Sun Quili Omega Sun Quili nowa jestem, od wczoraj z polski wink jak na nowa niezle Ci sie powodzi 3nodding taaaa ? biggrin wink no bo napisalas dopiero 15 postow a nie chocisz w szmatach tylko w drozszych ciuszkach ninja (chyba ze jestes mulem albo masz dobrze ustawionych znajomych wink ) chciaĆoby sie, nowa jestem na guildi, a tak poza to ponad miesiac bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:04 am
le lurk.........
nie uwierzycie........ ale panie w dziekanacie byly mile............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:05 am
hejka wszystkim... a co nie obmacywales ich tym razem?? to moze dlatego xd whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:05 am
opcy le lurk......... nie uwierzycie........ ale panie w dziekanacie byly mile............ siema opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:06 am
witajcie 4laugh whee wroocilam .. i mam pyshnu obiadq 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:06 am
Omega Sun Quili Omega Sun Quili nowa jestem, od wczoraj z polski wink jak na nowa niezle Ci sie powodzi 3nodding taaaa ? biggrin wink no bo napisalas dopiero 15 postow a nie chocisz w szmatach tylko w drozszych ciuszkach ninja (chyba ze jestes mulem albo masz dobrze ustawionych znajomych wink ) ja sie uzadzilem szybko i tanio ... jedna pozyczka u oza i odrazu czlowiek szczesliwy ... a najlepshe jest to ze on kasy spowrotem niekcial .... blaugh a tak wogle .... gdzie jest ozz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:07 am
opcy le lurk......... nie uwierzycie........ ale panie w dziekanacie byly mile............ eek jak u nas chlopak grzecznie zapytal czy dziekanat jest czynny w soboty to jedna zaczela sie na niego wydzierac i gadac cos o kodeksie pracy stressed W ogole one zawsze patrza wzrokiem mordercy jak ktos im przerwie picie kawy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:08 am
Vykk hejka wszystkim... a co nie obmacywales ich tym razem?? to moze dlatego xd whee blaugh oo czesc vykk jak wytrzymales z julka przez ostatnie kilka dni? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|