|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:47 am
czesc.. a ty kto ... i zkad ... bom sie chyba nie poznali ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:48 am
O.. nowa dusza to polk...eee... do przywitania.. xd Witaj, jestem Cien, badz, jezeli jestesmy juz zwiazani z Nipponem - Kage 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *robi plkaat o Malcie* *meczy sie nad kolorowaniem flagi i pisaniem hymnu* xp xp xp *wieiwsza kartke ZAJĘTA* To mi przypomina o lekcji na Unie Europejska... po francusku. O Cyprze xp help?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc my sie chyba nie znamy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:49 am
Tomir czesc my sie chyba nie znamy biggrin tomir jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ebichu to chyba krotkie bylo XD Ale boskie 3nodding xd Omi, znajdz jeden punkt zaczepny, lej wode i bedzie dobrze biggrin taki mam wlasnie zamiar, tylko to w praktyce okazuje sie nie takie proste wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:50 am
]Goth bless[ Baliaur @Goth.. ja mam nadzieje ze duzo domokun .. a ile Ty ogladales?? mushe jesio trochu animcow poogladac.. i marsa do 5 tego tomu przeczytac i megatokyo.. i jesio ze 3 ksiazki.. i jesio sie pouczyc.. na spr z niemca i konkurs z angola.. i na fizyke gonk bosh jak znam zycie do usiade do mang/ksiazek i z nauki nici stare gonk Nawet nie pamietam.. ale chyba nawet mniej niz Ty xd xp heh ja wlasnie bede gravitki konczyc xd "chuuuuuuuuuuuuuuu" heart domokun heh najbardziej pogrzany pomysl.. przebrac sie za ebichu xp Kage bo ja mam takiego fuksa ze moge sobie ksiazki za pol ceny zamawiac heart xd hey Quili 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:50 am
Addik czesc.. a ty kto ... i zkad ... bom sie chyba nie poznali ... stare nowa jestem, od wczoraj z polski wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:51 am
Omega Sun Ibris Ebichu to chyba krotkie bylo XD Ale boskie 3nodding xd Omi, znajdz jeden punkt zaczepny, lej wode i bedzie dobrze biggrin taki mam wlasnie zamiar, tylko to w praktyce okazuje sie nie takie proste wink O.. Tobie tez sie zglithowaly zielone oczka, to tak Ibris Kiedys eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:51 am
Tomir Tomir czesc my sie chyba nie znamy biggrin tomir jestem biggrin quili miło mi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:52 am
Baliaur ]Goth bless[ Baliaur @Goth.. ja mam nadzieje ze duzo domokun .. a ile Ty ogladales?? mushe jesio trochu animcow poogladac.. i marsa do 5 tego tomu przeczytac i megatokyo.. i jesio ze 3 ksiazki.. i jesio sie pouczyc.. na spr z niemca i konkurs z angola.. i na fizyke gonk bosh jak znam zycie do usiade do mang/ksiazek i z nauki nici stare gonk Nawet nie pamietam.. ale chyba nawet mniej niz Ty xd xp heh ja wlasnie bede gravitki konczyc xd "chuuuuuuuuuuuuuuu" heart domokun heh najbardziej pogrzany pomysl.. przebrac sie za ebichu xp Kage bo ja mam takiego fuksa ze moge sobie ksiazki za pol ceny zamawiac heart xd hey Quili 3nodding eek heart JA TEZ TAK CHCEEEE!!!!! scream gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:53 am
Tomir Tomir czesc my sie chyba nie znamy biggrin tomir jestem biggrin quili miło poznać smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:53 am
Quili Tomir Tomir czesc my sie chyba nie znamy biggrin tomir jestem biggrin quili miło mi biggrin A ze mna to sie nie przywitala... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:54 am
Quili Tomir Tomir czesc my sie chyba nie znamy biggrin tomir jestem biggrin quili miło mi biggrin a tak wogle to ladnie wygladash na avku .... i jak na jeden dzien to sporo na siebie zalozylas ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|