|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:36 am
Omega Sun No wlasnie- nawet nie wiadomo czego sie uczepic w tym temacie stressed Mam 5 minut gadac o tym ze nazwa nie ma znaczenia? Bez sensu, moge tylko powiedziec, ze ktos kto stworzyl ten temat wycial sobie zdanko z Shakespearea i uproscil myslac, ze mu wyjdzie ambitny temat xp hmmm moze powiedz cos o tym ze nazywanie czego jest podobne do stwarzania?? kiedys tak Baczynski w wierszu cos takiego napisal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:36 am
Omega Sun ]Goth bless[ Omega Sun "Roza pod innym imieniem pachnialaby tak samo" Co mozna powiedziec na taki temat? musze jutro przez 5 minut o tym przemawiac gonk stressed Wiesz... Zakochani frenczmeni mowia do siebie "chou" co znaczy tyle co "kapustko" 3nodding heart yyy... dzieki sweatdrop Moze mi sie ta informacja do czegos przyda jak mi jeszcze powiesz jak to sie wymawia wink chou - czyt. szu. Ale do tego sa jeszcze inne formy... Hey wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:37 am
Omega Sun ]Goth bless[ Omega Sun "Roza pod innym imieniem pachnialaby tak samo" Co mozna powiedziec na taki temat? musze jutro przez 5 minut o tym przemawiac gonk stressed Wiesz... Zakochani frenczmeni mowia do siebie "chou" co znaczy tyle co "kapustko" 3nodding heart yyy... dzieki sweatdrop Moze mi sie ta informacja do czegos przyda jak mi jeszcze powiesz jak to sie wymawia wink Oj.. zapytaj o to Ibris, bo jej sie pytalem jak to sie pisze... ale zdaje mi sie ze wymawia sie "czu" 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:38 am
yy ... nienadaje sie do lowienia .... kupilem distance rod i jest gozej nisz wczesniej ... crying bede musial sprzedac ja na markecie ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Baliaur ]Goth bless[ EBICHU!!! whee 4laugh heart Najlepsze w Ebichu bylo Kuri to risu, kojarzysz? 3nodding heart xd "chuuu??" to o wiewioro chodzilo?? czy o ten telefon? bo ogladalam to troche polpszytomna... najlepshy byl ten gosciu co do mamusi dzwonil sie pytac co jest co 3nodding heart O wiewiorke Osobno - Kuri to risu - znaczy "wiewiorki i orzechy" A razem - Kuritorisu - znaczy "lechtaczka" xd xd xd heart to dobrze zaczilam.... ja tam tylko do 9 ep ogladalam.. tylko tyle od Rati dostalam.. ale zarabiste jest.. ile w ogole to ma odcinkow???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Omega Sun No wlasnie- nawet nie wiadomo czego sie uczepic w tym temacie stressed Mam 5 minut gadac o tym ze nazwa nie ma znaczenia? Bez sensu, moge tylko powiedziec, ze ktos kto stworzyl ten temat wycial sobie zdanko z Shakespearea i uproscil myslac, ze mu wyjdzie ambitny temat xp hmmm moze powiedz cos o tym ze nazywanie czego jest podobne do stwarzania?? kiedys tak Baczynski w wierszu cos takiego napisal... oki, dziekuje 3nodding Pozbieram te luzno rzucane przez Was zdanka i moze wyjdzie mi cos sensownego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:39 am
Omega Sun Baliaur Omega Sun No wlasnie- nawet nie wiadomo czego sie uczepic w tym temacie stressed Mam 5 minut gadac o tym ze nazwa nie ma znaczenia? Bez sensu, moge tylko powiedziec, ze ktos kto stworzyl ten temat wycial sobie zdanko z Shakespearea i uproscil myslac, ze mu wyjdzie ambitny temat xp hmmm moze powiedz cos o tym ze nazywanie czego jest podobne do stwarzania?? kiedys tak Baczynski w wierszu cos takiego napisal... oki, dziekuje 3nodding Pozbieram te luzno rzucane przez Was zdanka i moze wyjdzie mi cos sensownego wink nie ma zia cio wink ja wlasnie sobie ksiazek do kupienia szukam xd hey IbriÅ› whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:40 am
Ibris chou - czyt. szu. Ale do tego sa jeszcze inne formy... Hey wszystkim ^^ dzieki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:40 am
Baliaur ]Goth bless[ Baliaur ]Goth bless[ EBICHU!!! whee 4laugh heart Najlepsze w Ebichu bylo Kuri to risu, kojarzysz? 3nodding heart xd "chuuu??" to o wiewioro chodzilo?? czy o ten telefon? bo ogladalam to troche polpszytomna... najlepshy byl ten gosciu co do mamusi dzwonil sie pytac co jest co 3nodding heart O wiewiorke Osobno - Kuri to risu - znaczy "wiewiorki i orzechy" A razem - Kuritorisu - znaczy "lechtaczka" xd xd xd heart to dobrze zaczilam.... ja tam tylko do 9 ep ogladalam.. tylko tyle od Rati dostalam.. ale zarabiste jest.. ile w ogole to ma odcinkow??? A wiesz, ze nie wiem? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:42 am
Baliaur Omega Sun Baliaur Omega Sun No wlasnie- nawet nie wiadomo czego sie uczepic w tym temacie stressed Mam 5 minut gadac o tym ze nazwa nie ma znaczenia? Bez sensu, moge tylko powiedziec, ze ktos kto stworzyl ten temat wycial sobie zdanko z Shakespearea i uproscil myslac, ze mu wyjdzie ambitny temat xp hmmm moze powiedz cos o tym ze nazywanie czego jest podobne do stwarzania?? kiedys tak Baczynski w wierszu cos takiego napisal... oki, dziekuje 3nodding Pozbieram te luzno rzucane przez Was zdanka i moze wyjdzie mi cos sensownego wink nie ma zia cio wink ja wlasnie sobie ksiazek do kupienia szukam xd hey IbriÅ› whee Polecam ksiazke Neila Gaimana - "Amerykanscy Bogowie", lub jego poprzednie wypociny "Nigdziebadz" - jedynym slowem... ZAJEBISTE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:42 am
Ebichu to chyba krotkie bylo XD Ale boskie 3nodding xd
Omi, znajdz jeden punkt zaczepny, lej wode i bedzie dobrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:44 am
@Goth.. ja mam nadzieje ze duzo domokun .. a ile Ty ogladales??
mushe jesio trochu animcow poogladac.. i marsa do 5 tego tomu przeczytac i megatokyo.. i jesio ze 3 ksiazki.. i jesio sie pouczyc.. na spr z niemca i konkurs z angola.. i na fizyke gonk bosh jak znam zycie do usiade do mang/ksiazek i z nauki nici stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:45 am
Baliaur @Goth.. ja mam nadzieje ze duzo domokun .. a ile Ty ogladales?? mushe jesio trochu animcow poogladac.. i marsa do 5 tego tomu przeczytac i megatokyo.. i jesio ze 3 ksiazki.. i jesio sie pouczyc.. na spr z niemca i konkurs z angola.. i na fizyke gonk bosh jak znam zycie do usiade do mang/ksiazek i z nauki nici stare gonk Nawet nie pamietam.. ale chyba nawet mniej niz Ty xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:46 am
*robi plkaat o Malcie* *meczy sie nad kolorowaniem flagi i pisaniem hymnu* xp xp xp *wieiwsza kartke ZAJĘTA*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|