|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:17 am
Kage pan Tomir ma manie na punkcie Sephiego.. kcial sie kkiedys za niego na cosplay przebrac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:18 am
A Ty co tak swiatecznie ubrana? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:19 am
]Goth bless[ A Ty co tak swiatecznie ubrana? sweatdrop a co nie mozna?? xd nie podoba sie czy cuś?? sad Tomir wiesh chyba na solarce za dlugo przesiediales.. i kudly tyz ci sie farbnely.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:19 am
Baliaur Kage pan Tomir ma manie na punkcie Sephiego.. kcial sie kkiedys za niego na cosplay przebrac... No, to prawie tak jak ja.. mialem kiedys na poczatku avatarka jak najbardziej podobnego do Sephiego ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:20 am
]Goth bless[ Witam wszystkich... fanow Sephirotha tymbardziej 3nodding heart siemano biggrin Sephiroth RULEZZ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:21 am
Tomir ]Goth bless[ Witam wszystkich... fanow Sephirotha tymbardziej 3nodding heart siemano biggrin Sephiroth RULEZZ biggrin Pewnie czekasz na Advent Child, nie? 3nodding Ja juz sie doczekac nie moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:23 am
yyy .... ale mi sie zimno zrobilo .... caly sie trzese .... i jeszcze te straszne dzieci .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:23 am
heloł whee
chyba znowu skonsumowałam w połowie surowego nalesnika gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:24 am
YumiTao heloł whee chyba znowu skonsumowałam w połowie surowego nalesnika gonk xd Witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:25 am
YumiTao heloł whee chyba znowu skonsumowałam w połowie surowego nalesnika gonk xd heyka @ Goth bo wiesh ja trochuu przewrotna dziwczyna jestem xd i motylko pierd mi sie znudzil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Tomir ]Goth bless[ Witam wszystkich... fanow Sephirotha tymbardziej 3nodding heart siemano biggrin Sephiroth RULEZZ biggrin Pewnie czekasz na Advent Child, nie? 3nodding Ja juz sie doczekac nie moge... no moj kumpel juz sciongnol ale sciongnela mu sie polowa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen cholera jasna, GG mi nie chce wog�le sie włączyć ciagle jakis blad wyskakuje! crying a mam ważną sprawe!!! crying NO! ALARM ODWOŁANY zainstalowalam new wersje i jest cacy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|