|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:19 am
Ja- Yosei ...dobra ludzie ...ja spadam ...trzymajcie się ciepło ...Sayonara ... CU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:20 am
Stokrotka Nightcatt Lethiel!!!*przyttuuuul* wink o juz wruciłas witam wszystkich !!!!!! witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee kochanie.. poosci wink zobaczysz xd .. " jaci to moowie !! ja CHOLERA :> " whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stokrotka Nightcatt Lethiel!!!*przyttuuuul* wink o juz wruciłas witam wszystkich !!!!!! fajnie Ci z tym ogonem maz do mnie dzwonil dwa razy ale nie moglam odebrac stare ale napisal i jest dobrze heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...dobra ludzie ...ja spadam ...trzymajcie się ciepło ...Sayonara ... ok .... " dlugich dni i przyjemnych nocy "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:21 am
Addik Stokrotka Nightcatt Lethiel!!!*przyttuuuul* wink o juz wruciłas witam wszystkich !!!!!! siema .... idziemy na ryby biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja zniq upolovac cos na obiad xd pa Kotq ;* whee heart whee CU all blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale jak widziałam to kukus blokuje i blokuje....;( ja sie go boje *chowam sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Driadaa czesc Lethiel wreszcie ktos sie mna zainteresował, bo od paru dni jak tu pisze jestes pierwsza osoba która zauwazyła ze jestem nowa.... stare nie martw siem, ja tu jestem od dawna i i tak czasami mnie tu nie zauwazaja xd , wszystko zalezy od ludzi, ktorzy tu aktualnie przebywaja... 3nodding wszyscy Cie zauwazaja *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stokrotka Nightcatt Lethiel!!!*przyttuuuul* wink o juz wruciłas witam wszystkich !!!!!! czesc wink , idziemy razem lowic rybki znof? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:22 am
stokrotka.. masz slicznego klapouśka w sigu whee 3nodding whee uwielbiam klapouszka whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:22 am
idziemy na ryby do durem ale dziala juz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:23 am
Lethiel stokrotka.. masz slicznego klapouśka w sigu whee 3nodding whee uwielbiam klapouszka whee 4laugh dzieki ta postac tez naj bardziej lubie z Kubusia puchatka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:24 am
Stokrotka Lethiel stokrotka.. masz slicznego klapouśka w sigu whee 3nodding whee uwielbiam klapouszka whee 4laugh dzieki ta postac tez naj bardziej lubie z Kubusia puchatka bo jest do niej podobna ghahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:24 am
Stokrotka Lethiel stokrotka.. masz slicznego klapouśka w sigu whee 3nodding whee uwielbiam klapouszka whee 4laugh dzieki ta postac tez naj bardziej lubie z Kubusia puchatka ja tam wole plosiaczka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:25 am
idem sobie bede pozniej moze.... dzieki Lethi za zauwazenie mnie heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|