|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:08 am
sweet_chii rodzina ukryla przede mna ciasto crying ...i dobrze Ci tak ...potem byś połowe wyżarła i co? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:09 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...green sally up, green sally down... ...(moby - flower) mraaaaaaaa !!! heart xd śpieeewaj dalej !! xd whee xd ...ale ja nie potrafię śpiewać ...ani jakoś specjalnie nie lubię ... ...Nie będzie Niemiec pluł Nam w twarz, ni dzieci nam germanił! scream Orężny wstanie hufiec nasz, Duch będzie nam hetmanił scream patriotyczne piesni rlz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:10 am
Azram Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...green sally up, green sally down... ...(moby - flower) mraaaaaaaa !!! heart xd śpieeewaj dalej !! xd whee xd ...ale ja nie potrafię śpiewać ...ani jakoś specjalnie nie lubię ... ...Nie będzie Niemiec pluł Nam w twarz, ni dzieci nam germanił! scream Orężny wstanie hufiec nasz, Duch będzie nam hetmanił scream patriotyczne piesni rlz xd ...yea! ...Poland - first to fight! scream biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:11 am
Ja- Yosei sweet_chii rodzina ukryla przede mna ciasto crying ...i dobrze Ci tak ...potem byś połowe wyżarła i co? blaugh ale ja lubiu slodycze crying choc na szczescie nie wygladam jak beczka jeszczeEDIT: zjadlabym cale xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:12 am
Azram Lethiel mrrrraaaauuurrrr :> witaj kochanie ;* heart *przytuuuuuuuuuuuul* mraaaauurrr.... xd proponuje yutro cos kolo 12... :> heart oki whee heart wpadniesz po mnie ?? reseciq byl xd *przytuuuuuuuuuuuuul Mciu* 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuuul* Driadaa milo cie pznac whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ja- Yosei sweet_chii rodzina ukryla przede mna ciasto crying ...i dobrze Ci tak ...potem byś połowe wyżarła i co? blaugh ale ja lubiu slodycze crying choc na szczescie nie wygladam jak beczka jeszcze...i widzisz? ...oni ukryli ciasto, żeby Cie uchronić przed beczkowatością xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...yea! ...Poland - first to fight! scream biggrin YeY!! blaugh Husarią na Czolgi !! scream twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:13 am
Azram Ja- Yosei ...yea! ...Poland - first to fight! scream biggrin YeY!! blaugh Husarią na Czolgi !! scream twisted xd O_o ... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:13 am
czesc Lethiel wreszcie ktos sie mna zainteresował, bo od paru dni jak tu pisze jestes pierwsza osoba która zauwazyła ze jestem nowa.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:14 am
DZIAŁA WAM GG!?????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siemanko Kochanie co tam jak tam? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Ja- Yosei ...yea! ...Poland - first to fight! scream biggrin YeY!! blaugh Husarią na Czolgi !! scream twisted xd ...akurat husarii nie lubie xd ...czołgi rules! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ano wpadne xd co mam zrobic xd :* heart grrr... tylko zeby mnie matka pooscila sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|