|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:58 am
Setsuna Dragonclaw heh xd mykam ludziska papaty ninja ...Sayonara Setsu! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:58 am
Setsuna Dragonclaw heh xd mykam ludziska papaty ninja papatki setsu *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:59 am
Setsuna Dragonclaw ..... siema .... * w obawie o zle zamiary ucieqa przed przytul ...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:01 am
Lethiel Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw nawet o tym nei mysl bo jeszcze sie w cos wpedzisz... to zbyt drastyczne eek ... ...już mi lepiej biggrin uwashaj Setsu !!! teraz bedzie chcial cmoka !! gonk xd xd xd ...nieprawda ...ja nie chce od Was cmoków ...jak chce cmoka to idę do kogoś innego ...nic Wam nie grozi z mojej strony - naprawde surprised mraaaaaaa :] tio dobsh 3nodding w końcu.. jestes moim ajdolem !!! xd posieeeewaj mi !!! xd whee xd ...green sally up, green sally down... ...(moby - flower)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:01 am
Lethiel Addik nie rozumie .... przytul tak ... cmoq nie .... why question mash jakies kompleksy czy jak { ja mam } ... question nie !!!!!!! gonk mam swoje kochanie stare i nie shyczu sobie zeby ktokolwiek inny mnie cmokal xp wiec.. nie roob tego !! scream domokun xd yyy .... eek troszke sie jeszcze w tym goobie ... i niezabardzo wiem kto zkim .... i wydawalo mi sie ze ty sama jestes ... xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:02 am
Addik Lethiel Addik nie rozumie .... przytul tak ... cmoq nie .... why question mash jakies kompleksy czy jak { ja mam } ... question nie !!!!!!! gonk mam swoje kochanie stare i nie shyczu sobie zeby ktokolwiek inny mnie cmokal xp wiec.. nie roob tego !! scream domokun xd yyy .... eek troszke sie jeszcze w tym goobie ... i niezabardzo wiem kto zkim .... i wydawalo mi sie ze ty sama jestes ... xp ... ...to źle Ci się wydawało chłopie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:03 am
Addik Lethiel Addik nie rozumie .... przytul tak ... cmoq nie .... why question mash jakies kompleksy czy jak { ja mam } ... question nie !!!!!!! gonk mam swoje kochanie stare i nie shyczu sobie zeby ktokolwiek inny mnie cmokal xp wiec.. nie roob tego !! scream domokun xd yyy .... eek troszke sie jeszcze w tym goobie ... i niezabardzo wiem kto zkim .... i wydawalo mi sie ze ty sama jestes ... xp ... xd .. oki.. jestes usprawiedliwiony xd wiec.. nie roob tak wiecej !! xd domokun xd jestem z moim Azramkiem.. na gai .. i w realu.. czooj sie uswiadomiony wink 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:03 am
Addik Lethiel Addik nie rozumie .... przytul tak ... cmoq nie .... why question mash jakies kompleksy czy jak { ja mam } ... question nie !!!!!!! gonk mam swoje kochanie stare i nie shyczu sobie zeby ktokolwiek inny mnie cmokal xp wiec.. nie roob tego !! scream domokun xd yyy .... eek troszke sie jeszcze w tym goobie ... i niezabardzo wiem kto zkim .... i wydawalo mi sie ze ty sama jestes ... xp ... jest ze mna... Witam Wszystkich *przytuuuul* ;* heart Hey Kotq whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:04 am
Ja- Yosei ...green sally up, green sally down... ...(moby - flower) mraaaaaaaa !!! heart xd śpieeewaj dalej !! xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:05 am
Azram Addik Lethiel Addik nie rozumie .... przytul tak ... cmoq nie .... why question mash jakies kompleksy czy jak { ja mam } ... question nie !!!!!!! gonk mam swoje kochanie stare i nie shyczu sobie zeby ktokolwiek inny mnie cmokal xp wiec.. nie roob tego !! scream domokun xd yyy .... eek troszke sie jeszcze w tym goobie ... i niezabardzo wiem kto zkim .... i wydawalo mi sie ze ty sama jestes ... xp ... jest ze mna... Witam Wszystkich *przytuuuul* ;* heart Hey Kotq whee siema ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:05 am
Azram jest ze mna... Witam Wszystkich *przytuuuul* ;* heart Hey Kotq whee mrrrraaaauuurrrr :> witaj kochanie ;* heart *przytuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:06 am
Lethiel Ja- Yosei ...green sally up, green sally down... ...(moby - flower) mraaaaaaaa !!! heart xd śpieeewaj dalej !! xd whee xd ...ale ja nie potrafię śpiewać ...ani jakoś specjalnie nie lubię ... ...Nie będzie Niemiec pluł Nam w twarz, ni dzieci nam germanił! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:06 am
Lethiel mrrrraaaauuurrrr :> witaj kochanie ;* heart *przytuuuuuuuuuuuul* mraaaauurrr.... xd proponuje yutro cos kolo 12... :> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 5:07 am