|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:50 am
Setsuna Dragonclaw nawet o tym nei mysl bo jeszcze sie w cos wpedzisz... to zbyt drastyczne eek ... ...już mi lepiej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:50 am
Lethiel Ja- Yosei ...czułem, że pod tym kryje się jakiś perfidny podstęp... *glos spod poduszek* zly... zly perfidny addik !! xd xd xd yyy ... eek ja ja ratooje ... narazam zycie , a tu zonk .... zostaje nieslusznie oskarzony i nazwany zlym .... * siada w kacie i zaczyna kiwac sie w prawo i lewo .... * zlu addik ...zly .... p co ty sie wogle urodziles ... zly ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:51 am
papaty chiii tak nawiasem mowiac ja tesh chyba mykne... ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:51 am
Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw nawet o tym nei mysl bo jeszcze sie w cos wpedzisz... to zbyt drastyczne eek ... ...już mi lepiej biggrin uwashaj Setsu !!! teraz bedzie chcial cmoka !! gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:52 am
Addik Lethiel Ja- Yosei ...czułem, że pod tym kryje się jakiś perfidny podstęp... *glos spod poduszek* zly... zly perfidny addik !! xd xd xd yyy ... eek ja ja ratooje ... narazam zycie , a tu zonk .... zostaje nieslusznie oskarzony i nazwany zlym .... * siada w kacie i zaczyna kiwac sie w prawo i lewo .... * zlu addik ...zly .... p co ty sie wogle urodziles ... zly ... crying uh.. stressed argh.. stare *przytuuuuuuuul addika* nio jush *glasq glasq* miales mnie wiecej nie cmokac.. prosilam cie przeciesh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:54 am
Lethiel Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw nawet o tym nei mysl bo jeszcze sie w cos wpedzisz... to zbyt drastyczne eek ... ...już mi lepiej biggrin uwashaj Setsu !!! teraz bedzie chcial cmoka !! gonk xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:54 am
Setsuna Dragonclaw papaty chiii tak nawiasem mowiac ja tesh chyba mykne... ninja twisted *piorun rozprasza sie tush nad glowa addika .... * { jak mam dola albo angazuje sie uczuciowo to rosnie moja moc ...}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:55 am
Lethiel Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw nawet o tym nei mysl bo jeszcze sie w cos wpedzisz... to zbyt drastyczne eek ... ...już mi lepiej biggrin uwashaj Setsu !!! teraz bedzie chcial cmoka !! gonk xd xd xd ...nieprawda ...ja nie chce od Was cmoków ...jak chce cmoka to idę do kogoś innego ...nic Wam nie grozi z mojej strony - naprawde surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:56 am
Lethiel Addik Lethiel Ja- Yosei ...czułem, że pod tym kryje się jakiś perfidny podstęp... *glos spod poduszek* zly... zly perfidny addik !! xd xd xd yyy ... eek ja ja ratooje ... narazam zycie , a tu zonk .... zostaje nieslusznie oskarzony i nazwany zlym .... * siada w kacie i zaczyna kiwac sie w prawo i lewo .... * zlu addik ...zly .... p co ty sie wogle urodziles ... zly ... crying uh.. stressed argh.. stare *przytuuuuuuuul addika* nio jush *glasq glasq* miales mnie wiecej nie cmokac.. prosilam cie przeciesh sweatdrop nie rozumie .... przytul tak ... cmoq nie .... why question mash jakies kompleksy czy jak { ja mam } ... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:56 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw nawet o tym nei mysl bo jeszcze sie w cos wpedzisz... to zbyt drastyczne eek ... ...już mi lepiej biggrin uwashaj Setsu !!! teraz bedzie chcial cmoka !! gonk xd xd xd ...nieprawda ...ja nie chce od Was cmoków ...jak chce cmoka to idę do kogoś innego ...nic Wam nie grozi z mojej strony - naprawde surprised mraaaaaaa :] tio dobsh 3nodding w końcu.. jestes moim ajdolem !!! xd posieeeewaj mi !!! xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:57 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw nawet o tym nei mysl bo jeszcze sie w cos wpedzisz... to zbyt drastyczne eek ... ...już mi lepiej biggrin uwashaj Setsu !!! teraz bedzie chcial cmoka !! gonk xd xd xd ...nieprawda ...ja nie chce od Was cmoków ...jak chce cmoka to idę do kogoś innego ...nic Wam nie grozi z mojej strony - naprawde surprised heh xd mykam ludziska papaty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:57 am
Addik nie rozumie .... przytul tak ... cmoq nie .... why question mash jakies kompleksy czy jak { ja mam } ... question nie !!!!!!! gonk mam swoje kochanie stare i nie shyczu sobie zeby ktokolwiek inny mnie cmokal xp wiec.. nie roob tego !! scream domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|