|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:38 am
Addik Lethiel Ja- Yosei Lethiel *rzooca nastepnym fireballem w lodoowke* *rozglada sie po gildi* *łapie wazon* *rzoot* domokun ... ...buahaha twisted O_o *szarpie sie w worq* za cioooo !!?? crying xd nie booj sie ... ja cie uratooje exclaim *biegnie na Yosei-a znika mu tush przed oczami .. pojawia sie za nim i ... lekko go szturcha palcem mowiac* zostaw ja ... ty ... draniu ... xp eeee... *wisi do goory nogami trzymana przez yoseia* z worka jush wylazlam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:40 am
zoostaw ... ja ... powiedzialem ... bo uzyje .. tego exclaim *wyciaga z kieszeni ogurka kiszonego ... eek question *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:40 am
...ale się zrobił burdel...ten uwalnia Leti, której nie ma w worku już...ta obsmarowuje budyniem powietrze wisząc trzymana za nogi przez powietrze....ta znowu krępuje powietrze... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:41 am
Addik zoostaw ... ja ... powiedzialem ... bo uzyje .. tego exclaim *wyciaga z kieszeni ogurka kiszonego ... eek question * maj hiroł ?? sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:41 am
Addik zoostaw ... ja ... powiedzialem ... bo uzyje .. tego exclaim *wyciaga z kieszeni ogurka kiszonego ... eek question * ...o matko! eek ...tylko nie to! ...gdzie Ty go chcesz...aaa gonk ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:42 am
Ja- Yosei ...ale się zrobił burdel...ten uwalnia Leti, której nie ma w worku już...ta obsmarowuje budyniem powietrze wisząc trzymana za nogi przez powietrze....ta znowu krępuje powietrze... ... *wyrywa addikowi ogorka* *rzoot w Yoseia* scream xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:43 am
Lethiel Ja- Yosei ...ale się zrobił burdel...ten uwalnia Leti, której nie ma w worku już...ta obsmarowuje budyniem powietrze wisząc trzymana za nogi przez powietrze....ta znowu krępuje powietrze... ... *wyrywa addikowi ogorka* *rzoot w Yoseia* scream xd xd xd nie ma! scream ups sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:44 am
Ja- Yosei Addik zoostaw ... ja ... powiedzialem ... bo uzyje .. tego exclaim *wyciaga z kieszeni ogurka kiszonego ... eek question * ...o matko! eek ...tylko nie to! ...gdzie Ty go chcesz...aaa gonk ... xd xd xd *przewraca sie w podooshki* buehehehehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:44 am
Ja- Yosei Addik zoostaw ... ja ... powiedzialem ... bo uzyje .. tego exclaim *wyciaga z kieszeni ogurka kiszonego ... eek question * ...o matko! eek ...tylko nie to! ...gdzie Ty go chcesz...aaa gonk ... jeszcze sie zobaczymy ... scream *krzyczy wymachujac ogoorkiem* *odwraca sie do leti i moowi * ajak ... i to jaki hirol .... xd dostane cmoqa question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:46 am
Addik Ja- Yosei Addik zoostaw ... ja ... powiedzialem ... bo uzyje .. tego exclaim *wyciaga z kieszeni ogurka kiszonego ... eek question * ...o matko! eek ...tylko nie to! ...gdzie Ty go chcesz...aaa gonk ... jeszcze sie zobaczymy ... scream *krzyczy wymachujac ogoorkiem* *odwraca sie do leti i moowi * ajak ... i to jaki hirol .... xd dostane cmoqa question eeee.. *podnosi lapke* *łapie nadlatoojacego ogoorka* *pac go ogoorkiem w twash* xp *skok w poduchy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:47 am
Addik Ja- Yosei Addik zoostaw ... ja ... powiedzialem ... bo uzyje .. tego exclaim *wyciaga z kieszeni ogurka kiszonego ... eek question * ...o matko! eek ...tylko nie to! ...gdzie Ty go chcesz...aaa gonk ... jeszcze sie zobaczymy ... scream *krzyczy wymachujac ogoorkiem* *odwraca sie do leti i moowi * ajak ... i to jaki hirol .... xd dostane cmoqa question ...czułem, że pod tym kryje się jakiś perfidny podstęp...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:48 am
Ja- Yosei ...czułem, że pod tym kryje się jakiś perfidny podstęp... *glos spod poduszek* zly... zly perfidny addik !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|