|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:30 am
Addik Quote: hmm... tam są niezabezpieczone kabelki *za lodoofka pojawia sie i blyska zulte swiatlo ... potem dymeq ... a na koncu patyk z biala chorongiefka ...* ok ... poddaje sie ... mozecie mnie wziasc zywcem na tortury ... *wychodzii przyjarany z za lodoofki i idzie w strone leti ... * *trzyma w lapkach nastepny wazon* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Lethiel *rzooca nastepnym fireballem w lodoowke* *rozglada sie po gildi* *łapie wazon* *rzoot* domokun ... ...buahaha twisted eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Lethiel *rzooca nastepnym fireballem w lodoowke* *rozglada sie po gildi* *łapie wazon* *rzoot* domokun eek a taki ladny byl... rozowy xd z namalowanymi czarnymi kwiatami heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:32 am
Ja- Yosei Lethiel *rzooca nastepnym fireballem w lodoowke* *rozglada sie po gildi* *łapie wazon* *rzoot* domokun ... ...buahaha twisted O_o *szarpie sie w worq* za cioooo !!?? crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:33 am
Lethiel Ja- Yosei Lethiel *rzooca nastepnym fireballem w lodoowke* *rozglada sie po gildi* *łapie wazon* *rzoot* domokun ... ...buahaha twisted O_o *szarpie sie w worq* za cioooo !!?? crying xd ...jak mam dobry humor to mi odbija czasem biggrin ... ...niee... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw sweet_chii Lethiel *rzooca nastepnym fireballem w lodoowke* *rozglada sie po gildi* *łapie wazon* *rzoot* domokun eek a taki ladny byl... rozowy xd z namalowanymi czarnymi kwiatami heart i bialymi czaszkami... heart chlip
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw sweet_chii Lethiel *rzooca nastepnym fireballem w lodoowke* *rozglada sie po gildi* *łapie wazon* *rzoot* domokun eek a taki ladny byl... rozowy xd z namalowanymi czarnymi kwiatami heart ech... *psrtyka palcami z worka* *wazon sie skleja i lądooje na swoje miejsce* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:34 am
Ja- Yosei ...jak mam dobry humor to mi odbija czasem biggrin ... ...niee... ... *wyskakaooje na niego z worka* twisted *pac budyniem w twarz yoseika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:36 am
Lethiel Ja- Yosei ...jak mam dobry humor to mi odbija czasem biggrin ... ...niee... ... *wyskakaooje na niego z worka* twisted *pac budyniem w twarz yoseika* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lethiel Ja- Yosei ...jak mam dobry humor to mi odbija czasem biggrin ... ...niee... ... *wyskakaooje na niego z worka* twisted *pac budyniem w twarz yoseika* ninja hehehehe :> *obsmarowooje skrepowanego yoseia budyniem po twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:37 am
Lethiel Ja- Yosei Lethiel *rzooca nastepnym fireballem w lodoowke* *rozglada sie po gildi* *łapie wazon* *rzoot* domokun ... ...buahaha twisted O_o *szarpie sie w worq* za cioooo !!?? crying xd nie booj sie ... ja cie uratooje exclaim *biegnie na Yosei-a znika mu tush przed oczami .. pojawia sie za nim i ... lekko go szturcha palcem mowiac* zostaw ja ... ty ... draniu ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:38 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel Ja- Yosei ...jak mam dobry humor to mi odbija czasem biggrin ... ...niee... ... *wyskakaooje na niego z worka* twisted *pac budyniem w twarz yoseika* ninja hehehehe :> *obsmarowooje skrepowanego yoseia budyniem po twarzy* ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|