|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:14 am
Lethiel Lavagetas_heqetai hmm moja pozycja mezczyzny w tym haremie stala sie zagrozona xd eee tam.. oni sa przy tobie niczym !! xd xd xd poza tym jestes jedynym facetem ze starej gwardii udzielajacym sie akurat na forum xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:14 am
Addik Lethiel Addik *wypelza z lodoofki ....* siema wszystkim xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj 4laugh xd *przytuuuul stare * xd pepe ?? O.o .. nie lubish przytuli ?? O.o aaaaaaa !!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:15 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai hmm moja pozycja mezczyzny w tym haremie stala sie zagrozona xd eee tam.. oni sa przy tobie niczym !! xd xd xd o wlasnie- tak mi mow, tak mi mow xd xd *ćmok go w policzek* whee nasz koffany lavoos 4laugh *przytuuuuuuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:16 am
...Aveee! biggrin ...ale mam taaaaki supa humorek biggrin ...i własnie zjadłem taaaki pyszny obiadek! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:18 am
Ja- Yosei ...Aveee! biggrin ...ale mam taaaaki supa humorek biggrin ...i własnie zjadłem taaaki pyszny obiadek! biggrin hello Yosei whee no to teraz was wiecej whee nie wiesz czy kage powaznie mysli o sesji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:19 am
Lethiel Addik Lethiel Addik *wypelza z lodoofki ....* siema wszystkim xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj 4laugh xd *przytuuuul stare * xd pepe ?? O.o .. nie lubish przytuli ?? O.o aaaaaaa !!! xd xd xd uwielbiam przytul .... ale tylko przytul jest nooodne ... i sie jush przyzwyczailem ... *przytool & cmoq w usta .... * ruuun addik ruuuuun ......... *ucieka za lodoofke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Ja- Yosei ...Aveee! biggrin ...ale mam taaaaki supa humorek biggrin ...i własnie zjadłem taaaki pyszny obiadek! biggrin hello Yosei whee no to teraz was wiecej whee nie wiesz czy kage powaznie mysli o sesji? ...jakiej sesji? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Aveee! biggrin ...ale mam taaaaki supa humorek biggrin ...i własnie zjadłem taaaki pyszny obiadek! biggrin siemka biggrin tesh bym cos zjadl i kumpela obok mnie tesh XD zaraz zjemy myszke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Aveee! biggrin ...ale mam taaaaki supa humorek biggrin ...i własnie zjadłem taaaki pyszny obiadek! biggrin witaj Yoseiq 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:20 am
Ja- Yosei ...Aveee! biggrin ...ale mam taaaaki supa humorek biggrin ...i własnie zjadłem taaaki pyszny obiadek! biggrin siema ziom... *mowi nie wylaniajac sie zz za lodoofki *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:21 am
Setsuna Dragonclaw niaf niaf... jak kazdy facet domokun no co- chociaz na forum staram sie dowartosciowac- to tez mi odbierzecie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 4:22 am
Addik Lethiel Addik Lethiel Addik *wypelza z lodoofki ....* siema wszystkim xd *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj 4laugh xd *przytuuuul stare * xd pepe ?? O.o .. nie lubish przytuli ?? O.o aaaaaaa !!! xd xd xd uwielbiam przytul .... ale tylko przytul jest nooodne ... i sie jush przyzwyczailem ... *przytool & cmoq w usta .... * ruuun addik ruuuuun ......... *ucieka za lodoofke* hmm... tam są niezabezpieczone kabelki domokun domokun >
Yosei: czyli nic nie wiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|