|
|
|
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 2:44 pm
a moje foto pod tym postem razz hehe zobaczcie sobie blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 3:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 3:44 pm
kochaaaaana... ślicznaś... masz czas w weekend?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 6:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 2:04 am
ślicznie wyszłaś Kropeczko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 3:45 am
MarianKanapowiec kochaaaaana... ślicznaś... masz czas w weekend? hmm.. dzieki dzieki smile a weekend sie juz konczy wink ale niestety czasu nie mialam.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 4:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 4:21 am
ReAl MaGiK a moje foto pod tym postem razz hehe zobaczcie sobie blaugh biggrin mrrrrrrrr cool rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 4:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:04 am
M-Teen ijeeeeee kropa biggrin twos sie nie zminił a wraz z nim cała ty smile a trądzik ci tez już ślicznie schodzi 3nodding ty wiesz, że takie bransoletki gumowe były we włoszech xd ja ich nie kupiłam, nie podobały mi sie zbytnio wink pozdr natushka, nie zebym ja była jakas less czy co, ale wyglądasz super biggrin razz uhm.. to chyba yko na zdjeciu tak ladnie rolleyes wiem wiem... moj nos wyglada jak ziemniak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:04 am
kropka YumiTao M-Teen ty wiesz, że takie bransoletki gumowe były we włoszech xd ja ich nie kupiłam, nie podobały mi sie zbytnio wink pozdr te bransoletki maja r kolory i r hasła ... biała oznacza symbol walki z bieda ... 3nodding tez tak miałam ale mi sie spieprzyła ...-.- haha biggrin na mojej bialej pisze speak up razz to chyba nie walka z bieda XDXD albo ja mam podrobe xp Chyba masz podrobe. Powinno pisac Make Poverty History xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 12:01 pm
Illune kropka YumiTao M-Teen ty wiesz, że takie bransoletki gumowe były we włoszech xd ja ich nie kupiłam, nie podobały mi sie zbytnio wink pozdr te bransoletki maja r kolory i r hasła ... biała oznacza symbol walki z bieda ... 3nodding tez tak miałam ale mi sie spieprzyła ...-.- haha biggrin na mojej bialej pisze speak up razz to chyba nie walka z bieda XDXD albo ja mam podrobe xp Chyba masz podrobe. Powinno pisac Make Poverty History xp jezeli masz czarnobiala z napisem 'move up, speak up' to znaczy walke z razismem. Pieniadze sa przeznaczone na fundacje Bona (czy tam Bono, bo nie wiem czy to sie odmienia XP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 3:44 am
~~lena-undesaid~~ Illune kropka YumiTao M-Teen ty wiesz, że takie bransoletki gumowe były we włoszech xd ja ich nie kupiłam, nie podobały mi sie zbytnio wink pozdr te bransoletki maja r kolory i r hasła ... biała oznacza symbol walki z bieda ... 3nodding tez tak miałam ale mi sie spieprzyła ...-.- haha biggrin na mojej bialej pisze speak up razz to chyba nie walka z bieda XDXD albo ja mam podrobe xp Chyba masz podrobe. Powinno pisac Make Poverty History xp jezeli masz czarnobiala z napisem 'move up, speak up' to znaczy walke z razismem. Pieniadze sa przeznaczone na fundacje Bona (czy tam Bono, bo nie wiem czy to sie odmienia XP) tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|