|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:26 pm
BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san Kukus jak idzie przemeblowanie? Już przemeblowałęm ... ten ..sku..jeb..w ..ku.. w.1@#!#%#@% .. KRa.. no to pie.w d.c.n.r.s.p. jak ja go nie lubie ...!!! xp to jest nas co najmniej dw/ Tak .. mam teraz tak dziwnie ustawiony pokuj ze mnie ... zaraz cos strzeli !!! musiaęłm wykabinować jak zmiescic wszystkie meble i zeby bylo miejsce ... w rezultacie upchnolem jeszcze jedna szafe biggrin zastawiłeś tę ścianę szafami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:29 pm
Kukus BeeWolf_san Tak .. mam teraz tak dziwnie ustawiony pokuj ze mnie ... zaraz cos strzeli !!! musiaęłm wykabinować jak zmiescic wszystkie meble i zeby bylo miejsce ... w rezultacie upchnolem jeszcze jedna szafe biggrin zastawiłeś tę ścianę szafami? Tak .. mam szafe ze scian ...albo sciane z szaf ..kurde jak ja nie lubie dekla !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:31 pm
oki ja daje w kime dobranoc chop paki *uśmiecha się na dowidzenia* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:31 pm
BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san Tak .. mam teraz tak dziwnie ustawiony pokuj ze mnie ... zaraz cos strzeli !!! musiaęłm wykabinować jak zmiescic wszystkie meble i zeby bylo miejsce ... w rezultacie upchnolem jeszcze jedna szafe biggrin zastawiłeś tę ścianę szafami? Tak .. mam szafe ze scian ...albo sciane z szaf ..kurde jak ja nie lubie dekla ! powiedziałem ci... jedynie musze znaleźć odpowiednią stronę i zakupić materiały... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:32 pm
Isobelle oki ja daje w kime dobranoc chop paki *uśmiecha się na dowidzenia* gonk 3m sie pędzla, Bjacz... do zoo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:32 pm
Isobelle oki ja daje w kime dobranoc chop paki *uśmiecha się na dowidzenia* gonk 3-sie ...nar Azie .. wink KK wiem wiem ...! B_Rurowa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:39 pm
BeeWolf_san Isobelle oki ja daje w kime dobranoc chop paki *uśmiecha się na dowidzenia* gonk 3-sie ...nar Azie .. wink KK wiem wiem ...! B_Rurowa biggrin ćsiiiiiiiiiiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:44 pm
Kukus BeeWolf_san Isobelle oki ja daje w kime dobranoc chop paki *uśmiecha się na dowidzenia* gonk 3-sie ...nar Azie .. wink KK wiem wiem ...! B_Rurowa biggrin ćsiiiiiiiiiiiii ale ja debila nie lubie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:45 pm
BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san Isobelle oki ja daje w kime dobranoc chop paki *uśmiecha się na dowidzenia* gonk 3-sie ...nar Azie .. wink KK wiem wiem ...! B_Rurowa biggrin ćsiiiiiiiiiiiii ale ja debila nie lubie ! ale zdradzasz szczegóły, ktoore nas mogą na dziesięć do dwudziestu pięciu odizolowac od społeczeństwa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:46 pm
Kukus ale zdradzasz szczegóły, ktoore nas mogą na dziesięć do dwudziestu pięciu odizolowac od społeczeństwa gonk A myslisz ze po co ja na prawo poszedłęm ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:51 pm
BeeWolf_san Kukus ale zdradzasz szczegóły, ktoore nas mogą na dziesięć do dwudziestu pięciu odizolowac od społeczeństwa gonk A myslisz ze po co ja na prawo poszedłęm ? w dupie mam bronie się przed sądem... ja nawet nie chcę się przed nim znaleźć... brak dowodów = brak sprawy i tyle... więc ćsiiiiiiiiiiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 2:49 pm
musze smutno oznajmićze zadne panie nie chce braz udzialu w misce gildji ... to moze mister uniwersum ?? ... ?? co wy na to ?? xp zasady te same !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:03 pm
BeeWolf_san musze smutno oznajmićze zadne panie nie chce braz udzialu w misce gildji ... to moze mister uniwersum ?? ... ?? co wy na to ?? xp zasady te same !! nie mam bikini sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:18 pm
Kukus BeeWolf_san musze smutno oznajmićze zadne panie nie chce braz udzialu w misce gildji ... to moze mister uniwersum ?? ... ?? co wy na to ?? xp zasady te same !! nie mam bikini sad nie martw sie, pozycze Ci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:22 pm
Omega Sun Kukus BeeWolf_san musze smutno oznajmićze zadne panie nie chce braz udzialu w misce gildji ... to moze mister uniwersum ?? ... ?? co wy na to ?? xp zasady te same !! nie mam bikini sad nie martw sie, pozycze Ci wink wolal bym ciebie w tym bikini kochanie zobaczyc niz KK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|