|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2010 9:39 am
Lopatka sesja zakończona bez warunków smile graaaatz To teraz wszyscy znowu opieprzamy się aż do następnej sesji? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2010 11:33 am
Ignacy Wieniawa Lopatka sesja zakończona bez warunków smile graaaatz To teraz wszyscy znowu opieprzamy się aż do następnej sesji? mrgreen na to wygląda ;p W poniedziałek wracam do akademika ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 2:27 am
Lopatka Ignacy Wieniawa Lopatka sesja zakończona bez warunków smile graaaatz To teraz wszyscy znowu opieprzamy się aż do następnej sesji? mrgreen na to wygląda ;p W poniedziałek wracam do akademika ^_^ O, to jeszcze tydzień wolnego w Krakowie będziesz mieć... fajnie ._. Ja siedzę w domu aż do października emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 5:07 am
Ignacy Wieniawa Lopatka Ignacy Wieniawa Lopatka sesja zakończona bez warunków smile graaaatz To teraz wszyscy znowu opieprzamy się aż do następnej sesji? mrgreen na to wygląda ;p W poniedziałek wracam do akademika ^_^ O, to jeszcze tydzień wolnego w Krakowie będziesz mieć... fajnie ._. Ja siedzę w domu aż do października emo czy takiego wolnego to ja nie wiem, dzisiaj robię wielkie pakowanie (wielkie pranie już zrobione wcześniej), trzeba będzie zrobić też już po wprowadzeniu wielkie zakupowanie(celowo zostawiłam lodówkę prawie pustą, aby jak najmniej dźwigać, poza tym trzeba będzie dokupić część rzeczy, które w ubiegłym roku były dostarczone nie przeze mnie np. czajnik czy suszarkę na pranie), wielkie rozlokowywanie rzeczy po pokoju a jak już wszystko związane z przeprowadzką będzie gotowe to biorę jakieś książki od niemieckiego i przypomnę sobie trochę gramatykę i słownictwo, bo zaczyna mi się lektorat, a prawie nic nie pamiętam już z niemieckiego, a nie chcę wylądować w grupie z najniższym poziomem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 8:05 am
http://kamilakoziol.pl.tl/Forum/thema-1-Co-zrobiæ-¿eby-ludzie-chcieli-chcieæ-f--.htm Porozmawiajmy o pracy mrgreen Tak to mój kwiatek, jak by wam się chciało jakieś komentarze umieścić to bym była dźwięczna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 9:47 am
Wywiad z władząWywiad, jaki przeprowadziłem z kandydatką na radną powiatu poznańskiego, Kariną Hadyńską.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 4:56 am
Mwahaha! Zakupiłam deskę kreślarską! pirate Precz z krzywymi liniami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 9:10 am
Karnaaa Mwahaha! Zakupiłam deskę kreślarską! pirate Precz z krzywymi liniami! kobieto, o czym ty do mnie mówisz ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 11:05 am
nigdy nie widziałam takiego dziwadła na oczy. Od prostych kresek w rysunkach jest Cad ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 1:48 pm
Lopatka nigdy nie widziałam takiego dziwadła na oczy. Od prostych kresek w rysunkach jest Cad ;p O tak, ale nie wtedy, gdy trzeba zrobi ć wszystko ręcznie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 2:18 pm
rysowanie odręczne jest ZŁE. zawsze byłam antytalenciem manualnym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 2:48 pm
Lopatka rysowanie odręczne jest ZŁE. zawsze byłam antytalenciem manualnym. W pełni się zgadzam ^ ^ Dlatego zainwestowałam w deskę. Nie dość, że wszystko będzie ładniejsze to i zrobione 2 razy szybciej! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 2:51 pm
Na szczęście na Informatyce Stosowanej nie wymaga się od studentów odręcznego robienia czegokolwiek innego niż wypisywania indeksów oraz pisania kolosów i egzaminów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 2:55 pm
Lopatka Na szczęście na Informatyce Stosowanej nie wymaga się od studentów odręcznego robienia czegokolwiek innego niż wypisywania indeksów oraz pisania kolosów i egzaminów. Cóż... mnie to szczęście ominęło. Architektura wymaga poświęceń xD Chociaż to nieco dziwne, studiowanie tegoż zacnego kierunku i niewykazywanie jakichkolwiek zdolności rysunkowych xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|