|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2010 8:59 am
mortiesixx hát sziasztok. 3nodding tizenöt éves, Morti becenévre hallgató lány vagyok, tegnap (előtt?) kezdtem Gaiázni és gondoltam belépek ebbe a guildbe is, merthát miért ne. blaugh igazából nemtudom, mit kéne írnom magamról... szeretem a fagyit meg a jó zenét (már egyszer leírtam a kedvenc zenekarokat a profilomba hogy legyen pénzem, szóval ide mégegyszer tuti hogy le nem írom =D), szabadidőmben általában moziba járok, ha nem akkor meg akárhová a barátaimmal. most megyek gimnáziumba, angolt meg informatikát tanulni (zseniális választás volt..), bár igazából ebből inkább csak az angol érdekel. mindenesetre szerintem magamról elég ennyi, most el kéne kezdenem összeszedni a dream avára a pénzt, csakhát miután összeraktam magamnak a tekteken, elég kiábrándító volt a végösszege a dolognak (9 millió gold, haha). bye. először is üdv itt biggrin aztán meg ne keseredj el a 9 millió nem is olyan sok, ha az emeber tudja hogyan szerezzen annyit (ahhoz pedsig remek tippeket találsz a Gaii-s kérdések subforumban wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2010 2:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2010 7:02 am
Debrecen környéki vagyok (a párom miatt), amúgy Borsod megyében éltem egész sokáig. Imádom a hegyeket. Alföld is szép, de nehezen szoktam meg. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 3:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2010 12:08 am
Üdv smile Szép környék lehet. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2010 12:51 pm
Sziasztok! Boglárka vok, de a barátaimnak, ismerőseimnek csak Bogi vagy Bogcsa. Én egy Hegyszentmárton nevű kis faluban lakom, innen járok suliba (PTE razz ) Pécsre. Már kb. 2-3 hónapja Gaiázok kisebb nagyobb megszakításokkal, de ezt a guildet csak ma sikerült megtalálnom. Ha van valaki, aki rajtam kívűl a FEEK-re jár, az írjon (természetesen más is, nyitott vok az ismerkedésre wink ). Ezen kívűl imádok még a konyhában sürögni-forogni, meg szerepjátékok is érdekelnek, főleg a Jrpg-k. Eddig ennyit magamról, pá
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2010 1:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2010 8:31 am
Sayen Ioway Debrecen környéki vagyok (a párom miatt), amúgy Borsod megyében éltem egész sokáig. Imádom a hegyeket. Alföld is szép, de nehezen szoktam meg. rofl üdv itt smile bootyztam a tankodban ..köszi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2010 7:36 am
Hali! Roli nak hívnak, 15 éves vagyok, Nagykanizsai. Jelenleg 10. es vagyok Cserháti Sándor Műszaki és Szakképző iskolába. Szeretem az animéket, nem dohányzok, nem voltam részeg biggrin Kisebb regényt tudnék írni, de sok értelme nem lenne, tehát ennyi lenne x) Bye 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2010 9:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2010 10:59 am
Üdvözöllek titeket köreinkben. ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2010 1:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2010 1:11 am
Üdv minden frissebb tagnak smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2010 7:48 am
hello
magyar budapest környéki lány egyenlőre felfedező vagyok a gaia-n, de tetszik amit találtam eddig
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|