Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 118 119 120 121 122 123 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 9:02 am

napsugar
hááát nemtom h jól jársz-e sweatdrop sokat forgolódok sweatdrop

Én nem. wink
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 9:12 am

Medvelaszlo
napsugar

Én nem. wink

ez most célzás??

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

sgergely

PostPosted: Mon Mar 30, 2009 9:39 am

Na mik vannak itt készülőben... *néz körül miután medve átütöte íde a magyar guild band topicbol.*
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 9:40 am

napsugar
Medvelaszlo
napsugar

Én nem. wink

ez most célzás??

4laugh Akkár...... razz

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 9:46 am

Medvelaszlo
napsugar
Medvelaszlo
napsugar

Én nem. wink

ez most célzás??

4laugh Akkár...... razz

én még mindig kici jány vagyok (agyilag legalábbis...) ugy gondold meg h mit akarsz stare

xd
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 9:50 am

STOP!!!!! Na álljon meg csak a menet egy pillanatra, milyen aljas rágalmakat sugdoloztok, míg a szerencsétlen agyonhajszolt diák irodalom próbaérettségit ír! scream Ráadásul holnap matek lesz, és nem ez volt/lesz az utolsó crying HA megbukok én magam őlöm meg magamat..Köszi Fotonka, legalább te kedves vagy.. DE Sodomius (a vodkás pasi) már foglalt, az epret meg Alex úgyis megenné előlemXD inkább egy pár könyvutalványt szeretnék ha lehet...... vagy kölcsönmangátXD

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 10:03 am

Narcisz
STOP!!!!! Na álljon meg csak a menet egy pillanatra, milyen aljas rágalmakat sugdoloztok, míg a szerencsétlen agyonhajszolt diák irodalom próbaérettségit ír! scream Ráadásul holnap matek lesz, és nem ez volt/lesz az utolsó crying HA megbukok én magam őlöm meg magamat..Köszi Fotonka, legalább te kedves vagy.. DE Sodomius (a vodkás pasi) már foglalt, az epret meg Alex úgyis megenné előlemXD inkább egy pár könyvutalványt szeretnék ha lehet...... vagy kölcsönmangátXD

okkés és egy nagy duhajkodáshoz mit szólsz?? lesz sok.... alkholt nem tartalmazó ital csendes nyugost zene és visszafogott társalgás xd
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 10:09 am

napsugar
Narcisz

okkés és egy nagy duhajkodáshoz mit szólsz?? lesz sok.... alkholt nem tartalmazó ital csendes nyugost zene és visszafogott társalgás xd

Hátőőőőőő... mit szolnátok 10-20 liter borokólához, meg egyébhez, egy élő koncerthez, álltalunk választott bandákból.... meg utána, ha magunkhoz tértünk, én elhúznék, és mesélnék úgy 4 napot egyhúzamban a SynistryvelXD?

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 10:11 am

Narcisz
napsugar
Narcisz

Hátőőőőőő... mit szolnátok 10-20 liter borokólához, meg egyébhez, egy élő koncerthez, álltalunk választott bandákból.... meg utána, ha magunkhoz tértünk, én elhúznék, és mesélnék úgy 4 napot egyhúzamban a SynistryvelXD?

előfordulhat hogy a te ötleted jobb lesz xd xd
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 10:23 am

Narcisz
napsugar
Narcisz

Jólhangzik csatlakozok én is!!

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Mon Mar 30, 2009 10:42 am

Mehetek én is cicalepke?....vagy a nyomi hangulat kizáró ok......... sad
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 10:44 am

Gyere csak, majd felvídítunkXD Hű bazd, akkor asszem tényleg tanulnom kell.... ninja

Narcisz

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Mon Mar 30, 2009 10:46 am

Narcisz
Gyere csak, majd felvídítunkXD Hű bazd, akkor asszem tényleg tanulnom kell.... ninja

irány tanulni scream
na tényleg menj bogaram...... 3nodding xd
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 10:49 am

stranger12
Narcisz

irány tanulni scream

de...de..hiába mondja azt szép néni... nincs rá energiám gonk

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Mar 30, 2009 10:49 am

stranger12
Narcisz

irány tanulni scream

ezaz *pompommal szurkol* rá-rá-hajráááá
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 118 119 120 121 122 123 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games