|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 9:02 am
napsugar hááát nemtom h jól jársz-e sweatdrop sokat forgolódok sweatdrop Én nem. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 9:12 am
Medvelaszlo napsugar hááát nemtom h jól jársz-e sweatdrop sokat forgolódok sweatdrop Én nem. wink ez most célzás??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 9:39 am
Na mik vannak itt készülőben... *néz körül miután medve átütöte íde a magyar guild band topicbol.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 9:40 am
napsugar Medvelaszlo napsugar hááát nemtom h jól jársz-e sweatdrop sokat forgolódok sweatdrop Én nem. wink ez most célzás?? 4laugh Akkár...... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 9:46 am
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar hááát nemtom h jól jársz-e sweatdrop sokat forgolódok sweatdrop Én nem. wink ez most célzás?? 4laugh Akkár...... razz én még mindig kici jány vagyok (agyilag legalábbis...) ugy gondold meg h mit akarsz stare
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 9:50 am
STOP!!!!! Na álljon meg csak a menet egy pillanatra, milyen aljas rágalmakat sugdoloztok, míg a szerencsétlen agyonhajszolt diák irodalom próbaérettségit ír! scream Ráadásul holnap matek lesz, és nem ez volt/lesz az utolsó crying HA megbukok én magam őlöm meg magamat..Köszi Fotonka, legalább te kedves vagy.. DE Sodomius (a vodkás pasi) már foglalt, az epret meg Alex úgyis megenné előlemXD inkább egy pár könyvutalványt szeretnék ha lehet...... vagy kölcsönmangátXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:03 am
Narcisz STOP!!!!! Na álljon meg csak a menet egy pillanatra, milyen aljas rágalmakat sugdoloztok, míg a szerencsétlen agyonhajszolt diák irodalom próbaérettségit ír! scream Ráadásul holnap matek lesz, és nem ez volt/lesz az utolsó crying HA megbukok én magam őlöm meg magamat..Köszi Fotonka, legalább te kedves vagy.. DE Sodomius (a vodkás pasi) már foglalt, az epret meg Alex úgyis megenné előlemXD inkább egy pár könyvutalványt szeretnék ha lehet...... vagy kölcsönmangátXD okkés és egy nagy duhajkodáshoz mit szólsz?? lesz sok.... alkholt nem tartalmazó ital csendes nyugost zene és visszafogott társalgás xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:09 am
napsugar Narcisz STOP!!!!! Na álljon meg csak a menet egy pillanatra, milyen aljas rágalmakat sugdoloztok, míg a szerencsétlen agyonhajszolt diák irodalom próbaérettségit ír! scream Ráadásul holnap matek lesz, és nem ez volt/lesz az utolsó crying HA megbukok én magam őlöm meg magamat..Köszi Fotonka, legalább te kedves vagy.. DE Sodomius (a vodkás pasi) már foglalt, az epret meg Alex úgyis megenné előlemXD inkább egy pár könyvutalványt szeretnék ha lehet...... vagy kölcsönmangátXD okkés és egy nagy duhajkodáshoz mit szólsz?? lesz sok.... alkholt nem tartalmazó ital csendes nyugost zene és visszafogott társalgás xd Hátőőőőőő... mit szolnátok 10-20 liter borokólához, meg egyébhez, egy élő koncerthez, álltalunk választott bandákból.... meg utána, ha magunkhoz tértünk, én elhúznék, és mesélnék úgy 4 napot egyhúzamban a SynistryvelXD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:11 am
Narcisz napsugar Narcisz STOP!!!!! Na álljon meg csak a menet egy pillanatra, milyen aljas rágalmakat sugdoloztok, míg a szerencsétlen agyonhajszolt diák irodalom próbaérettségit ír! scream Ráadásul holnap matek lesz, és nem ez volt/lesz az utolsó crying HA megbukok én magam őlöm meg magamat..Köszi Fotonka, legalább te kedves vagy.. DE Sodomius (a vodkás pasi) már foglalt, az epret meg Alex úgyis megenné előlemXD inkább egy pár könyvutalványt szeretnék ha lehet...... vagy kölcsönmangátXD okkés és egy nagy duhajkodáshoz mit szólsz?? lesz sok.... alkholt nem tartalmazó ital csendes nyugost zene és visszafogott társalgás xd Hátőőőőőő... mit szolnátok 10-20 liter borokólához, meg egyébhez, egy élő koncerthez, álltalunk választott bandákból.... meg utána, ha magunkhoz tértünk, én elhúznék, és mesélnék úgy 4 napot egyhúzamban a SynistryvelXD? előfordulhat hogy a te ötleted jobb lesz xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:23 am
Narcisz napsugar Narcisz STOP!!!!! Na álljon meg csak a menet egy pillanatra, milyen aljas rágalmakat sugdoloztok, míg a szerencsétlen agyonhajszolt diák irodalom próbaérettségit ír! scream Ráadásul holnap matek lesz, és nem ez volt/lesz az utolsó crying HA megbukok én magam őlöm meg magamat..Köszi Fotonka, legalább te kedves vagy.. DE Sodomius (a vodkás pasi) már foglalt, az epret meg Alex úgyis megenné előlemXD inkább egy pár könyvutalványt szeretnék ha lehet...... vagy kölcsönmangátXD okkés és egy nagy duhajkodáshoz mit szólsz?? lesz sok.... alkholt nem tartalmazó ital csendes nyugost zene és visszafogott társalgás xd Hátőőőőőő... mit szolnátok 10-20 liter borokólához, meg egyébhez, egy élő koncerthez, álltalunk választott bandákból.... meg utána, ha magunkhoz tértünk, én elhúznék, és mesélnék úgy 4 napot egyhúzamban a SynistryvelXD? Jólhangzik csatlakozok én is!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:42 am
Mehetek én is cicalepke?....vagy a nyomi hangulat kizáró ok......... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:44 am
Gyere csak, majd felvídítunkXD Hű bazd, akkor asszem tényleg tanulnom kell.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:46 am
Narcisz Gyere csak, majd felvídítunkXD Hű bazd, akkor asszem tényleg tanulnom kell.... ninja irány tanulni scream na tényleg menj bogaram...... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:49 am
stranger12 Narcisz Gyere csak, majd felvídítunkXD Hű bazd, akkor asszem tényleg tanulnom kell.... ninja irány tanulni scream na tényleg menj bogaram...... 3nodding xd de...de..hiába mondja azt szép néni... nincs rá energiám gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:49 am
stranger12 Narcisz Gyere csak, majd felvídítunkXD Hű bazd, akkor asszem tényleg tanulnom kell.... ninja irány tanulni scream na tényleg menj bogaram...... 3nodding xd ezaz *pompommal szurkol* rá-rá-hajráááá
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|